DNEVNI HOROSKOP za 3. maj: Ovna čeka sjajna prilika, Devica živi u prošlosti, Strelcu stiže iznenađenje, a jednom znaku velika ljubav…

DNEVNI HOROSKOP za 3. maj: Ovna čeka sjajna prilika, Devica živi u prošlosti, Strelcu stiže iznenađenje, a jednom znaku velika ljubav…

2. svibnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Ljubav Imate otvoren put ka njegovom ili njezinom srcu, ali i dalje ste bezrazložno sumnjičavi. Želite da vam on ili ona sve objavi napismeno?

Posao Vaše specijalne sposobnosti pomažu vam da u određenim stvarima budete korak ispred drugih. Intuitivno slijedite put u nepoznato.

Zdravlje Razboljevaju vas zamršene emocije. Špijunirate sve uokolo. Ni sebi ne vjerujete. Morate iznova početi graditi vlastito samopovjerenje.

 

 

BIK

Ljubav Vaša nova romansa mogla bi završiti prije nego što je pošteno i započela. Jedna njegova ili njezina kriva rečenica, i od svega odustajete?

Posao Još niste financijski potonuli, ali to bi vam se moglo dogoditi. Ako vas preplavi val inflacije, morati ćete promijeniti vašu poslovnu politiku.

Zdravlje Osjećaji bespomoćnosti vaši su ljuti (unutarnji) neprijatelji. Prema svemu novom automatski reagirate negativno. Nalazite se u slijepoj ulici.

 

VELIKA LJUBAV

 

BLIZANCI

Ljubav Ako sanjate veliku ljubav, vaši ljubavni snovi će se (vjerovali ili ne) početi ostvarivati. Za početak je najvažnije da sami sebe dovedete u red.

Posao Do izražaja dolazi vaša inventivnost i snalažljivost. Kreativno razmišljate i postojeći poslovni problemi više vam ne izgledaju nerješivo.

Zdravlje Ušli ste u strastveno razdoblje, i teško je predvidjeti kuda će vas odvesti vaše nagonske reakcije. Sigurno je da kod vas ništa nije sigurno.

 

 

RAK

Ljubav Utonuli ste u monotoniju. U ljubavnim sferama i dimenzijama vašega života, ne događa se ništa važno. Netko će vas trgnuti iz letargije.

Posao Nedostaje vam hrabrost za radikalni rez, i još uvijek ste tu gdje jeste. Ako čekate da se nešto samo od sebe dogodi, načekati ćete se!

Zdravlje Slabo ste pokretljivi, i to se loše odražava na vašu cirkulaciju. Ne činite ništa kako biste smanjili vašu (opasno prekomjernu) tjelesnu težinu.

 

 

LAV

Ljubav Planetarni utjecaji potiču vas na aktivnost, i to ponajprije onu ljubavnu. Zavodničkim ponašanjem inicirati ćete čudesna događanja.

Posao Ugledali ste cijeli niz novih poslovnih mogućnosti, ali niste sigurni na koju biste stranu prije krenuli. Ono što započnete, to dovršite do kraja.

Zdravlje Popravlja se vaše raspoloženje. Iz pesimiste preobrazili ste se u optimistu. Stanje stvari u vašem mentalnom sklopu potpuno će se razvedriti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2