DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 3. maj: Blizanci u zanimljivoj igri, Lavu stiže poziv, Jarca neko puno voli…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 3. maj: Blizanci u zanimljivoj igri, Lavu stiže poziv, Jarca neko puno voli…

2. svibnja 2019. 0 By Admin 1
  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES 

Previše se opterećujete onim što svet o vama priča i utisakom koji ostavljate na druge. Trebalo bi da se mnogo više okrenete svojim potrebama i svog partnera nego da se bavite trivijalnošu. Ako ste u vezi sa Vagom ili Lavom, možete očekivati da će vas podržati u vezi sa poslom sa nekretninama.

    BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Spremni ste da se upustite u avanturu sa Strelcem koji vas ne podržava po mnogim pitanjima ali vam je oduvek bio veoma odan. Imate mogućnost nastavka veze sa nekim ko vam je nekada bio drag ali vi ste prilično nepopustljivi po nekim svojim stavovima.

   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Danas ste nestrpljivi i direktni u razgovoru sa ljubavnim partnerom ali i sa osobom koja vam se udvara u društvu. Ni sami niste načisto šta od koga očekujete. Jedna situacija počinje prilično da se komplikuje zbog čega bi trebalo da se što pre postavite odlučno.

VELIKA PRIVLAČNOST

    RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Privlači vas osoba sa kojom imate mnogo sličnosti, moguće da je u pitanju ambicija. Oboje možete pomisliti da ste jedno za drugo pravi izbor, naročito ako se radi o Vagi. Medjutim, potrebno je mnogo strpljenja da bi ta veza uspela.

   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Vaša karijera i finansije se oslikavaju negativno na vaš status u vezi, naročito ako ste mladi. Moguće da ste ambiciozni ali niste u stanju da ostvarite sve što ste zamislili. Dobijate poziv da se sretnete sa jednim Lavom ili nekim Strelcem i vi ćete taj poziv prihvatiti.

 

   DEVICA (23.8. – 22.9.)  VIRGO

Veliki ste emotivac ali to pokazujete na način koji ostavlja suprotan utisak. Danas pokušavate da budete racionalni i kada su emocije u pitanju. Dopadate se jednom Ovnu ili nekoj Vagi koji pokušavaju da vas oraspolože.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2