DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 3. maj: Blizanci u zanimljivoj igri, Lavu stiže poziv, Jarca neko puno voli…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 3. maj: Blizanci u zanimljivoj igri, Lavu stiže poziv, Jarca neko puno voli…

2. svibnja 2019. 0 By Admin 1

   VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Vaša prilagodljvost je samo prividna i taktike radi i partner to zna i oseća i vraća vam istom merom. Nemojte se stideti emocija. Budite prirodni, ako treba i neprijatni, ali izvucite potrebnu informaciju od njega posebno ako ste sumnjičavi.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Skloni ste da budete strogi u svojoj proceni onih koji vam ukazuju poverenje. Bilo bi dobro da potražite savet nekog ko vas dobro poznaje, naročito ako ne znate kako da organizujete svoj život, posebno ako imate poverenja u Vagu ili Bika koji vam uvek daju mudar savet.

    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Naporan dan za one koji žele harmoničnu atmosferu u domu. Osećate izvesnu nervnu razdražljivost, pa čak i oni koji koji su od skora u vezi mogu očekivati izvesnu tenziju u odnosima sa partnerom.

 

NEKO VAS VOLI

   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Osećate se veoma prijatno u društvu osobe koja vam po mnogim pitanjima ugađa. Nemojte ni sumnjati u njena osećanja, čak i ako bude spominjala nekoga ko joj je nekada davno bio značajan. To nema nikakve veze sa vama dvoma. Prema jednom Ovnu imate prilično čudan odnos.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Imate mogućnost da se ponašate kako hoćete i imate utisak da vas i pored toga svi vole. Imate više neprijatelja nego što pretpostavljate. Ako ste u vezi sa Strelcem, situacija nije tako sjajna kako vam se čini, on planira da vam napravi neku vrstu zamke.

   RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Povoljan dan za ljubavne odnose bilo da ste u vezi sa nekim duže ili tek na samom početku veze. Zbog mnogo čega ste pomao nesigurni u sebe ali vam se verovatno dopadaju jedna Vodolija ili neki Ovan.

www.conopljanews.net

Stranice: 1 2