Mesec MAJ promeniće ŽIVOT ova 3 znaka! Čeka ih LJUBAV o kakvoj dugo SANJAJU!

Nalazimo se u možda najromantičnijem periodu godine, a horoskop predviđa kako će OVA tri horoskopska znaka baš u svibnju/maju pronaći svoju srodnu dušu i doživjeti ljubav koja ima potencijal prerasti u doživotnu vezu!

Škorpion

U vaš život se u svibnju/maju vraća jedna stara ljubav. Vi ste sada slobodni pa možda čak i razočarani u emocije, ali je pred vama mjesec kada se sve to može promijeniti iz korijena. Odnosno, povratak osobe iz prošlosti će na vas svakako ostaviti veliki trag. Nećete ni sami znati što vas je snašlo, ali s njenim ponovnim ulaskom u vaš život će se probuditi neke stare emocije. Vi ste inače osoba koja izbjegava gledati unazad, ali ovog puta itekako trebate dati šansu toj osobi.

Nemojte nigdje žuriti jer zaista nije bit u tome.Dozvolite sebi, ali i drugoj osobi da prije svega shvatite gdje ste ranije pogriješili i što je ono što vam smeta jednom kod drugog.

 

Kada ne budete ponavljali stare greške, ali i napravili neke male promjene u vašem ponašanju – sve će doći na svoje mjesto. Ponekad je povratak u prošlost dobra prilika da sredite svoj emotivni život. Uradite to u svibnju/maju i nećete se pokajati.

Djevica

Vi ne možete ni zamisliti koliko će vama mjesec svibanj/maj donijeti sreće. U vas život će ući jedan Jarac. Vas dvoje ste potpuno različiti i stvarno je teško zamisliti vas zajedno, ali vaše razlike će vas i spojiti. Bit će ovo veza u kojoj ćete se oboje morati malo mijenjati i pristati na neke kompromise…

Ali, jedno je sigurno:

Baš kao što će vama prijati avanturistički duh osobe rođene u znaku Jarca tako će i njemu prijati vaš miran stav i vaš karakter. Jedno ćete uz drugo pronaći sve ono što vam je nedostajalo. Moguće je da će među vama postojati neka veća razlika u godinama, ali to vas ne treba opterećivati. Ta osoba će itekako unijeti mir i sreću u vaš život tako da nema potrebe da previše kalkulirate.

Zaslužili ste biti sretni i dajte sve od sebe da bude baš tako.

nastavak na sledecoj stranici..