VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ: Jednom znaku će neko SLOMITI SRCE, a 3 znaka očekuju PRELEPI trenuci u ljubavi!

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ: Jednom znaku će neko SLOMITI SRCE, a 3 znaka očekuju PRELEPI trenuci u ljubavi!

2. svibnja 2019. 0 By Admin 1

LAV

Ako ste u vezi:

Prva dekada maja donosi vam nestabilnost u odnosima sa voljenom osobom. Bićete previše zauzeti svojim obavezama i zbog toga će vam ostati malo vremena za zajedničke trenutke i za obećanja koja ste ranije dali svom partneru. To će dovesti do zahlađenja u vezi. Do sredine maja ćete uspeti da se bolje organizujete i nađete više vremena za partnera.

Druga polovina maja biće opuštenija i bićete raspoloženi da izlazite sa voljenom osobom na kulturne i društvene manifestacije, kao i na mesta za zabavu. Provodićete zajedničko vreme u razgovorima o zajedničkim temama i bićete više u pokretu, što će vam prijati. Bićete složni i dobro ćete se razumeti. Prijaće vam druženje sa zajedničkim prijateljima.

 

Ako ste slobodni:

Više će vam odgovarati da izlazite i da se zabavljate, da provodite vreme sa prijateljima, nego što ćete biti zainteresovani za ulazak u novu vezu. Odgovaraće vam uglavnom površne i neobavezne veze i avanture. Druga polovina maja doneće vam susret sa osobom sa kojom ćete moći da se provodite onako kako vama odgovara i sa kojom ćete imati skladne intimne odnose. To će vam biti dovoljno u početku. Kasnije će ostati otvorena mogućnost da bude i nešto više od avanture.

Nešto stariji Lavovi će imati visoke kriterijume pri izboru potencijalnog partnera za emotivnu vezu. Jedno poznanstvo će krenuti u pravcu nečeg bližeg ali ćete ostati suzdržani i do kraja meseca nećete doneti konačnu odluku o ulasku u vezu.

 

NOVA VEZA

 

DEVICA

Ako ste u vezi:

Opozicija Marsa sa Jupiterom u prvoj dekadi maja dovešće do zahlađenja i napetosti u odnosima sa voljenom osobom zbog vašeg poslovnog angažovanja i nedostatka vremena za dom i porodicu. Biće potrebno da se potrudite da poštujete dogovore sa partnerom i ukućanima. Ako pokažete više interesovanja i osećaja za njihove potrebe, izbeći ćete teškoće.

Sredinom maja Merkur u sekstilu sa Neptunom doneće vam intuitivno razumevanje sa voljenom osobom i bićete spremni da u vašu vezu unesete više zabave, kreativnosti, zajedničkih aktivnosti. Uživaćete u posetama galerijama, gledanju filmova, proučavanju zajedničkih tema, što će vas zbližiti. Prolazne napetosti i nesuglasice imaćete na kraju maja.

 

Ako ste slobodni:

Upoznaćete osobu koja će vam se dopasti na prvi pogled jer ćete lako uspostaviti komunikaciju i saznati kako vas slične stvari zanimaju. Oboje volite da razgovarate o temama zdravlja, zdrave ishrane, svemu što je praktično i prija vam kada sa nekim možete da preterate takve teme do najsitnijih detalja. Osim dobrog sagovornika u drugoj osobi ćete naći i nekog ko ume da oseti vaše potrebe i raspoloženja i da na adekvatan način reaguje. Do kraja maja ćete započeti skladnu vezu.

Nešto starije Device će započeti intenzivno da se viđaju sa osobom koju duže vreme poznaju i od koje dobijaju signale da je otvorena za nešto više od poznanstva. Do kraja meseca bićete suzdržani i nesigurni jer će vaša osećanja biti promenljiva.

 

NEKO VAS VOLI

 

VAGA

Ako ste u vezi:

Venera koja prolazi kroz vaše polje ljubavi praviće 7. maja kvadrat sa Saturnom. Između vas, vašeg partnera i članova porodice će doći do neslaganja i emotivnog zahlađenja. Imaćete utisak da svi od vas očekuju da ispunjavate njihove potrebe i želje, dok niko ne obraća pažnju na vas i vaše potrebe. Vi sami ste vaše ukućane navikli da im sve činite.

Sredinom maja će Venera praviti sekstil sa Marsom. Vaš partner će vas iznenaditi zajedničkim vikend putovanjem gde ćete moći da se posvetite jedno drugom bez smetnji. Nakon toga ćete imati više vremena i volje da poradite na ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Potrudite se da provodite više vremena u zajedničkim intimnim trenucima.

 

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu da budete slobodni i da se više krećete, putujete i zabavljate. Neće vas zanimati ni površne veze, već samo prolazne avanture. Bićete spremni za nešto ozbiljnije samo ako se pojavi neko ko će odgovarati vašim kriterijumima koji će tokom maja biti visoki. Sredinom meseca, kada Mars, vladar vašeg polja ljubavi, uđe u znak Raka, pojaviće se neko ko će se zaljubiti u vas. Kako će to biti neko ko ume da se ponaša, počeće da vam se dopada. U vezu nećete žuriti.

Starije Vage će pokušati da priđu osobi koja će delovati hladno i nezainteresovano u početku ali će kasnije početi da pokazuje znakove radoznalosti. U drugoj polovini maja će pristati da izađete zajedno. Otkrićete da imate šanse kod nje.

 

NOVA LJUBAV

 

ŠKORPIJA

Ako ste u vezi:

Venera koja vlada vašim poljem ljubavi praviće kvadrat sa Saturnom i dovešće do zahlađenja u odnosu sa voljenom osobom. Nećete se razumeti oko važnih stvari i biće vam teško da postignete bilo kakav jasan dogovor. Vaša komunikacija će biti formalna. Uspećete da izađete iz teškoća zahvaljujući sekstilu Venere sa Marsom, što će pojačati vaše strasti.

Ulazak Venere u vaše polje ljubavi i braka sredinom maja i donosi vam više sklada i lepih zajedničkih trenutaka uz voljenu osobu. Unećete nešto novo u vašu vezu i to će biti osveženje koje vam je nedostajalo. Vaš partner će biti stabilnije raspoložen i pun vedrine i nežnosti. Iskreno će vam pružati emocije. Oboje ćete biti ispunjeni i zadovoljni.

 

Ako ste slobodni:

Na jednoj zabavi ćete upoznati osobu koja će vam delovati drugačije od većine ljudi koje poznajete i upravo ta posebnost će biti ono što će vas privući. Već u startu će vam biti jasno da to nije osoba koja voli da se vezuje, da je avanturističkog duha i da ne dopušta nikome da joj nameće svoju volju. Kako ćete se zaljubiti, potrudićete se da nađete pravi način da joj privučete pažnju. U drugoj polovini meseca ćete početi češće da se viđate i avantura će biti sigurna. Veza će pričekati.

Stariji Škorpioni će se potruditi da se dopadnu osobi koju će upoznati preko poslovnih sastanaka. Nakon više zajedničkih izlazaka oboje ćete shvatiti da imate mnogo zajedničkih tema. Do kraja meseca ćete ući u skladnu emotivnu vezu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3