VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ: Jednom znaku će neko SLOMITI SRCE, a 3 znaka očekuju PRELEPI trenuci u ljubavi!

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ: Jednom znaku će neko SLOMITI SRCE, a 3 znaka očekuju PRELEPI trenuci u ljubavi!

2. svibnja 2019. 0 By Admin 1

STRELAC

Ako ste u vezi:

Opozicija Marsa sa Jupiterom na početku maja prouzrokovaće ozbiljne nesuglasice sa voljenom osobom. Oboje ćete biti promenljivo raspoloženi, stalno ćete menjati svoje stavove i mišljenja i oko najobičnijih stvari nećete uspevati da se dogovorite. Uspećete da uspostavite komunikaciju tek kada popustite i učinite partneru poneki ustupak.

Od sredine maja ćete više vremena provoditi zajedno. Prijaće vam da izlazite na mesta koje oboje volite da posećujete. Potrudićete se da iz svog života izbacite većinu nepotrebnih obaveza i stvari što vam smetaju jer ćete shvatiti da vam mnogo toga odvlači pažnju i tako narušava sklad u emotivnom odnosu sa partnerom. Vaš partner će vas podržati.

 

Ako ste slobodni:

Više od jedne osobe će vam prići i pokazati da ih zanimate i da bi sa vama želeli da imaju nešto bliže na emotivnom polju. Vama se dopada neko ko vam je nedostupan, a s druge strane ne nalazite nikog ko odgovara vašim kriterijumima. Jedna od nekolicine osoba koje vam budu prišle će vam se dopasti ali nećete biti sigurni da li da prihvatite poziv za izlazak jer vam neće biti do razočaranja. Prihvatite poziv jer postoje realne šanse da ćete uspeti da se uklopite i da ćete dati šansu za vezu.

Nešto stariji Strelci će upoznati osobu koja će ostaviti snažan utisak na njih svojom spontanošću, smislom za humor i inteligencijom. Otkrićete kako imate slična interesovanja, počećete češće da se viđate i ući ćete u vezu do kraja maja.

 

VERUJTE OSEĆAJU

 

JARAC

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Saturnom u prvoj dekadi maja donosi vam zahlađenje i neslaganja sa voljenom osobom. Najviše ćete nesuglasica imati oko raspodele kućnih i porodičnih obaveza. Kao i obično, pretrpaćete se poslovnim obavezama i izbegavaćete da se bavite porodičnim pitanjima. To će vam doneti i svađe sa partnerom. Potražite kompromisno rešenje.

U drugoj polovini maja ćete uspeti da postignete ravnotežu i sklad u vezi. Vaš partner će vam tolerisati vaše navike koje ga ponekad iritiraju, a vi ćete se truditi da udovoljite njegovim potrebama i željama. Naći ćete više vremena za zajedničke izlaske i zabavu, kao i za preuređenje vašeg zajedničkog doma, što ste pokušavali da više puta odložite.

 

Ako ste slobodni:

Prihvatićete poziv na izlazak od jedne osobe koja vam deluje dovoljno pristojno i ostavlja utisak da vam neće biti dosadno, naporno ili neprijatno s njom u društvu. Vaš osećaj vas neće prevariti. Ostaviće na vas pozitivan utisak i počeće da vam se dopada. Poželećete da se pobliže upoznate i iniciraćete naredni izlazak. Nakon nekoliko uzastopnih viđanja oboje ćete shvatiti da imate dosta zajedničkih tema. Bićete otvoreni ka vezi ali nećete žuriti. Prijaće vam spontanost u odnosu.

Nešto stariji Jarčevi će biti privučeni osobom koju će upoznati na jednoj javnoj priredbi. Pozvaćete je na zajednički izlazak i otkrićete da se radi o stidljivoj i povučenoj osobi. Potrudićete se da joj se dopadnete i uspećete da je osvojite.

 

PUTOVANJE

 

VODOLIJA

Ako ste u vezi:

Uživaćete u prijatnim zajedničkim trenucima uz voljenu osobu. Imaćete inicijativu za zajedničke izlaske i ostale aktivnosti koje će vam oboma ispuniti vreme zadovoljstvom. Razgovaraćete o planovima i željama i potrudićete se da jedno drugom izađete u susret i ispunite bar jednu želju. Uglavnom će vam prijati sitnice koje ćete jedno drugom činiti sa zadovoljstvom.

Druga polovina maja će vam doneti mogućnosti da poboljšate zajednički život i da preuredite dom i prostor gde živite ili provodite najviše vremena udvoje. Vaš partner će imati nove ideje kako biste mogli vaš prostor da ulepšate i to ćete prihvatiti jer će vam se dopasti. Odlazak na vikend putovanje bi vam prijalo. Postoji jedno mesto koje želite da posetite.

 

Ako ste slobodni:

Početkom maja ćete na jednom vikend putovanju upoznati osobu koja će vas oduševiti i u koju ćete se zaljubiti. Kako je to neko ko ne živi u istom mestu gde i vi, a kako će simpatija biti obostrana, dogovorićete se da se češće viđate i započećete prvo uzbudljivu avanturu koja će imati mogućnosti da se pretvori u vezu. Udaljenost neće predstavljati veliku smetnju. Ostaće vam samo da sačekate neko vreme da vaša veza potvrdi vrednost i stabilnost. Sve ostalo ćete lako ostvariti.

Nešto starije Vodolije će imati avanturu sa osobom koja duže vreme pokušava da im privuče pažnju. Radi se o nekom ko nije slobodan i ko želi tajnu vezu sa vama bez obaveza. Vama će to odgovarati i započećete tajnu vezu. Bićete zadovoljni.

 

ZANIMLJIV SUSRET

 

RIBE

Ako ste u vezi:

Ako ste u vezi: Izazovni aspekti Merkura koji vlada vašim poljem ljubavi na početku maja doneće vam napetost i nesporazume u odnosima sa voljenom osobom. Više ćete vremena provoditi na poslu i biti zauzeti društvenim životom, zbog čega ćete malo vremena provoditi sa voljenom osobom. Jedno obećanje koje ste dali ranije nećete ispuniti na vreme.

Druga polovina maja će vam doneti poboljšanje odnosa sa voljenom osobom. Preduzećete sve što je u vašoj moći da manje vremena provodite zaokupljeni obavezama, a da sa partnerom više nego obično izlazite. Najviše od svega će vam prijati da nekuda otputujete na nekoliko dana i dobro se provedete. Potrebno vam je više intimnih trenutaka udvoje.

 

Ako ste slobodni:

Početkom maja ćete provoditi vreme u izlascima sa jednom osobom kojoj se dopadate. Koliko god da se ta osoba bude trudila oko vas, vi ćete nalaziti da vam ne odgovara kao emotivni partner i mogu da vam prijaju samo druženja. Sredinom meseca upoznaćete nekog ko će uneti svežinu u vaš svakodnevni život. Pokazaće zainteresovanost da se viđate, a nakon toga će otkriti da je to neko ko ume da vas oraspoloži i ima osećaj za vaše potrebe. Ući ćete u skladu vezu krajem meseca.

Nešto starije Ribe će nakon dužeg vremena premišljanja odlučiti da pokušaju vezu sa osobom koja im se površno dopada, a sa kojom se viđaju nekoliko meseci unazad. Otkrićete da ta osoba može da vam bude odgovarajući partner za vezu.

 

LOVESENSA.RS

Stranice: 1 2 3