DNEVNI HOROSKOP za 4. maj: Blizance muči ljubav, Vagi stiže zanimljiva ponuda, Biku dolaze BOLJI dani…

DNEVNI HOROSKOP za 4. maj: Blizance muči ljubav, Vagi stiže zanimljiva ponuda, Biku dolaze BOLJI dani…

3. svibnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Stoji vam bolje raspoloženje i zadovoljstvo postignutim, a još poletnije ćete se osećati kada shvatite da možete završiti mnogo više od onoga što ste planirali. Danas je moguće rešiti neki problem koji vas muči u odnosu sa voljenom osobom.

 

 

BIK

Neke promene koje ste pokrenuli u prethodnom periodu, zaživeće od danas i odmah ćete osetiti rasterećenje. Skinuli ste jednu brigu sa vrata i sada lakše možete da dišete. Dobar je momenat da nekome date do znanja kako se osećate.

 

 

BLIZANCI

Danas su organizovanost i koncentracija dosta jaki kod vas, ali je moguće da je to zbog toga što shvatate da morate što pre prionuti na posao, jer ćete izaći van okvira roka koji vam je dat. Vreme je da sa svojom lepšom polovinom razgovarate oko nekih situacija koje vas muče.

 

 

RAK

Danas vas niko ne može zaustaviti po nekim poslovnim pitanjima. Pripremili ste se baš kako treba za jedan važan poslovni razgovor ili sastanak. I u emotivnim odnosima danas ćete biti praktični i dogovoriti sa partnerom neki zajednički događaj.

 

 

LAV

Problemi postoje da bi se rešavali – time ćete se voditi danas (ili bolje rečeno – time ćete hrabriti sebe). Danas su moguća neka vrlo kreativna rešenja za postojeću problematiku. Dan odličan za nova poznanstva i kontakte sa suprotnim polom.

 

 

DEVICA

Danas ste rešili da nekoj problematici priđete na malo draugačiji način. koliko će ovo zaista doneti rezultate, to ćete ubrzo videti. Samo malo dobre volje i raspoloženja može vam doneti mnogo u odnosu sa voljenom osobom.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2