DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 4. maj: Devicu čeka teška odluka, Lav u vrtlogu tajni, Bik mora da sluša svoje srce…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 4. maj: Devicu čeka teška odluka, Lav u vrtlogu tajni, Bik mora da sluša svoje srce…

3. svibnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Bićete na rubu uzbuđenja danas. Nećete biti sigurni da li i koliko možete verovati osobi koju sretnete danas, ali u isto vreme pomislićete da je fascinantan, harizmatičan i misteriozan. Ukoliko ste sami već izvesno vreme, biće vam teško da odolite, ali dajte sve od sebe da se ne zaljubite prebrzo.

 

 

BIK

Danas ćete imati priliku da izađete i uradite nešto po svome – bilo da je to pauza od trenutne veze ili upoznavanje novih ljudi. Ako je ovo prvo u pitanju, onda dobro razmislite, jer taj želja za pauzom može kasnije izazvati problem. Definitivno nešto nije uredu i vi treba da saznate šta je to. Preispitajte svoja osećanja i želje. Nemojte praviti iste greške.

 

 

BLIZANCI

Ako ste do sada bili zadovoljni svojim ljubavnim životom, zvezde mogu danas uneti mali nemir u njega. Ako vas iznerviraju neke sitnice, onda to znači da je u pitanju nešto mnogo dublje i značajnije. Zagrebite malo ispod površite i preispitajte sopstvena osećanja. Možda je problem u komunikaciji?

 

UŽIVAJTE U ROMANTICI

 

RAK

Zvezde vam poručuju da već jednom prestanete sa svojom svakodnevnom rutinom, kada je vaša veza u pitanju, jer je vrlo verovatno da će se uskoro pojaviti dosada. Vrlo je važno da unesete malo uzbuđenja u vezu. Preispitajte sopstvene i partnerove najdublje želje. Napravite romantičniu večeru. Ne zaboravite sveće.

 

 

LAV

Ako imate neku tajnu, danas bi ona mogla izaći na videlo zbog čudnog uticaja zvezda. Naravno, niko drugi nije kriv za tako nešto već vi. Tajne uglavnom ne budu dugo tajne. Moraćete odlučiti kako ćete to saopštiti, ali imajte na umu da je svakako vredno da to kažete, bar na duže staze. Iskrenost je ključna reč za vas.

 

 

DEVICA

Danas bi vam moglo biti teško da se smirite i donesete neku odluku vezanu za vaš ljubavni život. Možda vam je potrebno više slobode, ali se pribojavate da bi vam to moglo doneti nevolje. Svakako, danas bi najbolje bilo da to razmišljanje ostavite po strani i date sebi oduška. O tome mislite sutra.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2