NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Škorpija želi ZABRANJENO voće, Ovan OČARAN jednom osobom, Bik želi TAJNU vezu…

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Škorpija želi ZABRANJENO voće, Ovan OČARAN jednom osobom, Bik želi TAJNU vezu…

3. svibnja 2019. 0 By Admin 1
  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES 

Ove nedelje Ovnovi će sa patrtnerom imati skladniji odnos, ali međusobne strasti mogu biti prlilično naglašene. Moguće su svađe i mirenja u krevetu. Slobodni bi krajem nedelje mogli strasno da se zaljube ili započnu novu ljubavnu vezu.

    BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Bikovi ove nedelje mogu sresti osobu koja će im se dopasti i moguće je da će se neki vrlo brzo upustiti u vezu. Zauzeti pripadnici znaka mogli bi da osete turbulentan period u svojoj vezi ispunjen strašću. Neki Bikovi mogu biti skloni tajnim vezama.

   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Bliznaci se ove nedelje više trude da prevaziđu neke nedoumice koje su ih opterećivale u emotivnim odnosima. Tako će i odnos sa partnerom biti opušteniji i stabilniji. Nova poznanstva će se lakše sklapati, naročtio u prijateljskom društvu.

   RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Rakovi su ove nedelje okrenuti svojoj vezi i partnerskim odnsnima, pokušavajući da reše probleme koji u njoj postoje. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da sretnu osobu koja će ih veoma privuć,i ali im neće ulivati dovoljno poverenja.

   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Lavovi ove nedelje nisu zaokupljene svojim ljubavnim životom, ali mnogi priželjkuju više partnerove pažnje, koju on uglavnom ne pokazuje u dovoljnoj meri. Slobodni mogu imati značajne susrete, a neki se mogu upustiti u tajnu ljubavnu vezu.

   DEVICA (23.8. – 22.9.)  VIRGO

Device ove nedelje mogu sresti osobu koj ih može veoma privući. Naročito ako se radi o nekom ko ima veze sa inostranstvom ili dolazi sa putovanja. Zauzeti sa partnerom mogu probuditi uspavane strasti i mogu provesti lepe zajedničke trenutke.

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2