DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 5. maj: Ribe muči sumnja, Jarcu stižu vesti, a jedan znak očekuje razočarenje…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 5. maj: Ribe muči sumnja, Jarcu stižu vesti, a jedan znak očekuje razočarenje…

4. svibnja 2019. 0 By Admin 1

  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES 

Verujete u dobronamernost osobe koja je bliska vašoj porodici kada je u pitanju savet koji će vam dati a odnosi se na vaše privatne probleme koji vam izgledaju komplikovani a u stvari vi ih prilično predimenzionirate.

    BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Čekate na nečiji poziv ili da se nešto dogodi, da vas neko pozove, možda da vam se izvini. Vaša posesivnost i nesigurnost dolaze do punog izražaja. Ne pristajete na uslove jednog Lava, Raka ili Bika koji pokušavaju da vas ubede da treba da izađete negde zajedno.

   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Sumnjičavi i prilično nepoverljivi, posebno prema onima koji često putuju ili su prisutni u javnosti. Ne opterećujete se previše razmišljanjima o tome da li ste u pravu ili ne. S druge strane, ne pothranjujete svoje sumnje bez razloga samo na osnovu nekakvih priča.

    RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Partnerka pokušava da vam učini po volji. Želite da se snađete u situaciji koja je prilično komplikovana zbog Meseca u najtamnijoj fazi. Nekome je bitno da vas osvoji čak iako niste možda slobodni.

   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Nekoliko osoba koje viđate preko posla pokazivaće koliko im značite moguće nudeći vam neku uslugu.Ovo nije sajajan dana za vas ni za pokazivanje emocija, ostvarenje dobrog partnerskog odnosa ni u ljubavi ni na poslu. Ipak, romantični deo vaše prirode, biće sasvim zadovoljen.

   DEVICA (23.8. – 22.9.)  VIRGO

Danas imate potrebu da se osamite ali bi ipak trebalo da nađete vremena za Raka ili Lava, naročito ako se radi o nekom ko vas dugo već nije video a nekada je bio vaša simpatija. Mogući su konflikti sa mlađim članovima porodice ili kolegom koji vam se uporno udvara.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2