DNEVNI HOROSKOP za 6. maj: Jarca očekuje zanimljiv susret, Strelca čekaju problemi, Vaga uživa u ljubavi…

DNEVNI HOROSKOP za 6. maj: Jarca očekuje zanimljiv susret, Strelca čekaju problemi, Vaga uživa u ljubavi…

5. svibnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Danas bi trebalo da vas drži dobro raspoloženje i želja da se opustite i odmorite. Međutim, vama će u prvom delu dana raspoloženje biti promenljivo, a drugi deo dana ćete više iskoristiti da izađete sa prijateljima ili da se posvetite voljenoj osobi.

 

 

BIK

Danas možete ostvariti kontakt i susret sa nekim koga već duže vreme želite da vidite. Najverovatnije je prijatelj u pitanju, i vreme provedeno sa njim će vam izuzetno prijati. U drugom delu dana malo sentimentalno raspoloženje.

 

 

BLIZANCI

Veliki su vaši planovi za današnji dan, ali je pitanje da li ćete uspeti da se izdignete iz nekog malo lošijeg raspoloženja i ostvarite ih. Možda će vas sprečiti delimično i neke obaveze kojima se morate posvetiti. Pokažite više razumevanja prema voljenoj osobi.

 

 

RAK

Svoje raspoloženje koje je nešto lošije, a vučete ga još od juče, prenećete i u današnji dan. Neko od članova porodice vam može zameriti zbog vašeg ponašanja ili stava, što će još dodatno negativno uticati na vas. Možda je vreme da se odmorite i opustite.

 

 

LAV

Potrebno vam je da dobijete podršku od nekoga ko vam je bitan. To može biti emotivni partner ili neko od članova porodice. U suštini, sada vam je neophodna nek vrsta zaštitničkog ponašanja od strane osobe koju volite . Malo ste se razmazili.

 

 

DEVICA

Teško ćete danas uspevati da sakrijete svoja osećanja i ono što se dešava unutar vas. Potrebno vam je prisustvo voljene osobe ili članova porodice da vas digne i oraspoloži. Odličan je trenutak da se malo rasteretite i provedete.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2