DNEVNI HOROSKOP za 6. maj: Vaga pleni pažnju, Biku stižu promene, a jedan znak bi se mogao zaljubiti…

DNEVNI HOROSKOP za 6. maj: Vaga pleni pažnju, Biku stižu promene, a jedan znak bi se mogao zaljubiti…

5. svibnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Nemojte odustati od onoga što ste naumili raščistiti s partnerom. Dojam da se vaš odnos malo nazaduje je točan. Zato trebate i nešto poduzeti jer se stvari neće riješiti same od sebe. No zahvaljujući povoljnom Marsu Mars biit ćete energičniji i odlučniji. Na zdravlje pripazite jer ćete biti skloni iscrpljenjima i stresu.

 

 

BIK

Situacije koje su bile nejasne sada su razjašnjene, a odluke koje vam je bilo teško donijeti nametnut ćete same od sebe. Stvari će se odvijati u laganom ritmu, a promjene, bude li ih bilo, bit će postupne i jedva primjetne. Moguće je da će vam se činiti kako u nekom pogledu sazrijevate ili da vaši stavovi poprimaju konkretnije oblike.

 

 

BLIZANCI

Moguće su ljubavne tajne, intrige ili bezrazložna sumnjičavost koje će unijeti prolaznu zbrku i neslaganje u vašu ljubavnu zajednicu. Ne širite glasine o prijateljima, osobito nisu li u skladu s pravim stanjem stvari. Osjetit ćete potrebu za samoćom i odmorom, no već sutra naglo ćete se probuditi i postati druželjubivi.

 

 

RAK

Okolnosti će se prilagođavati vama, a vi ćete samo trebati uvidjeti da vam se otvaraju novi putovi. Imate li nesređen ili prazan ljubavni život, imat ćete dobrih prilika da sve uredite po svom ukusu. Moguća su čak i vrlo lijepa iskustva koje ćete dugo pamtiti. Energije ćete imati više, a i prijatelji će vas češće tražiti.

 

 

LAV

Mnogo ćete pozornosti posvećivati radnim obavezama, iako ste željni odmora i svoga mira. Obavite što je moguće više toga jer idući dani donose još veću zaokupljenost poslovima. Vaš će interes za ljubav i dalje rasti, no teško ćete kontrolirati svoje osjećaje. Smetat će vas što se simpatija drži suzdržano i nezainteresirano.

 

 

DEVICA

Neiscrpan optimizam bez opterećujućih misli o dalekoj budućnosti uljepšat će vam dan. Zaljubljeni bi ga mogli provesti izvan grada, na mirnom i tihom mjestu, dok će roditelji iskoristiti svoju upornost kako bi izašli na kraj s hirovima svojih tinejdžera. Neke će razveseliti dolazak gostiju, čak i ako to bude nenajavljeno.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2