DNEVNI HOROSKOP za 7. maj: Rak će se zaljubiti, Škorpija je na nekog bacila oko, Blizance očekuje uspeh…

DNEVNI HOROSKOP za 7. maj: Rak će se zaljubiti, Škorpija je na nekog bacila oko, Blizance očekuje uspeh…

5. svibnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Posao:

Kada je u pitanju zajednički aganžman nije na odmet da se dobro raspitate šta je to novo što bi sugerisali kao rešenje vaši ortaci. Ne želite da se oslonite na druge ljude, ali ovaj put pravite kompromis i ne želite da sami donesete odluku.

Ljubav:

Bićete zahvalni onima koji su se okrenuli i otišli. Samoća vam prija na neki način. Ne bavite se sporednim stvarima u svom životu.

Zdravlje:

Stomačni problemi.

 

 

BIK

Posao:

Ne razumete se u trenutnu problematiku, koja vam se protežira na pomalo čudan način. Ukoliko ste u dogovoru sa jednim Lavom morate da budete spremni na dodatne izazove, jer možete da imate poveće troškove usled neobaveštenosti.

Ljubav:

Ne morate da očajavate u samoći koju trenutno osećate, koliko se od vas očekuje mnogo bolja komunikacija, kada je partnerski odnos u pitanju.

Zdravlje:

Probadanje u predelu štitne žlezde.

 

 

BLIZANCI

Posao:

Komunikativna sposobnost vam je na solidnom nivou. Ukoliko vam je ideja da se u narednom periodu plasirate na viši rang ne očajavajte zbog trenutnih trzavica, koje proživljavate.

Ljubav:

Možda vam se dopada osoba iz vašeg neposrednog okruženja. Komšiluk vam je pomalo intrigantan.

Zdravlje:

Pijte dovoljno tečnosti.

 

VELIKI USPEH

 

RAK

Posao:

Preduzetnički duh vam daje veći zamah nego što ste očekivali. Pokušajte da se potrudite i privedete svoje obaveze do kraja. Saradnja sa Devicom ili Jarcem može biti dosta dobra.

Ljubav:

Zaljubićete se u jednog Lava. Morate da shvatite kako da dostignete mnogo više na segmentu emocija. Prijatelji vas podržavaju u izboru osobe pored vas.

Zdravlje:

Stomačni virus.

 

 

LAV

Posao:

Kada je u pitanju dodatna zarada možete imati više sreće ovaj put. Niste se dovoljno dobro organizovali u prethodnom periodu, pa niste ni mogli da očekujete nešto bolji plasman.

Ljubav:

Možete da budete u kontaktu sa osobom od ranije. Ponovo se osećaju simpatije i mnogo bolja slika vašeg emotivnog života.

Zdravlje:

Ne morate, puno da se umarate.

 

 

DEVICA

Posao:

Posao u okviru administracije je ono što vas očekuje u narednom periodu. Ukoliko ste bez novca ne očajavajte jer ćete imati mnogo više za neko vreme. Vaša finansijska strana je trenutno loše postavljena, ali kratkog je daha.

Ljubav:

Imate partnera koji vas doslovno iritira i ne želite sebi da priznate sopstveni poraz. Pokušćete da izgladite odnose.

Zdravlje:

Digestivni trakt vam je loše postavljen.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..