DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 6. maj: Biku ljubav na putu, Blizanci nekog tajno žele, Jarca muči ljubomora…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 6. maj: Biku ljubav na putu, Blizanci nekog tajno žele, Jarca muči ljubomora…

5. svibnja 2019. 0 By Admin 1
  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES 

Danas neki Ovnovi mogu imati problema na emotivnom planu, moguće je ljubavno razočaranje ako ste u vezi sa nekim ko je više puta dao na znanje da mu su dopadate. Dan vam donosi izvesnu tenziju u odnosima sa svojeglavim osobama. Ako je partner prilično nezgodne naravi, nemojte ga nervirati svojim komentarima.

    BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Ovaj dan može doneti ideju kako da sre sredi privatan život i kako da ubedite partnera da prihvati neki vaš predlog koji se tiče nekih zajedničkih planova o kojima ste ranije razgovorali a tiču se odlaska u inostranstvu, bar na izvesno vreme. Slobodni Bikovi mogu danas upoznati osobu koja će im se dopasti ili započeti novu ljubavnu vezu.

   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Potražićete nekog ko zna mnogo toga o osobi koja vam se dopada ili sa kojom ste nekada bili u vezi. Neka osoba koju često srećete vam se udvara, moguće da se radi o strancu ili o nekom ko radi za stranu firmu i često putuje. Neki Blizanci mogu početi da osećaju strast prema osobi sa posla, ali će to držati u tajnosti.

    RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Savršeno vam odgovara dan i verovanto ćete imati snage da uradite ono što se od vas ne očekuje. Veoma ste sentimentalni kada je u pitanju jedan Bik ili Jarac koji pretpostavlja da niste prema njemu ravnodušni. Pitate se da niste možda žrtva iluzija koje imate prema njemu. Dobra komunikacija popravlja ljubavne odnose.

ZAVODITE

   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Lavovi osećaju nemir na emotivnom planu, a odnos sa partnerom biće ispunjen većom nervozom. Veoma ste osećajni i pokušavate da se postavite na mesto onih kojima je potrebana vaša pažnja. Dajete sve od sebe da biste se dopali Blizancima ili Vodoliji. Provodite više vremena sa jednom Vagom ili sa jednim Ovnom.

   DEVICA (23.8. – 22.9.)  VIRGO

Prepodnevni sati mogu doneti manju tenziju u odnosu sa Rakom, Škorpijom ili Jarcem. Ne ulazite u nepotrebne konflikte oko nebitnih pitanja. Možete uveriti osobu koja vam je draga u svoja osećanja bez mnogo napora, samo je potrebno da budete uverljivi. Moguće poznanstvo sa osobom prisutnom u medijima. Slobodne Device mogle bi danas započeti novu ljubavnu vezu, ili imati neki emotivni susret.

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2