DNEVNI HOROSKOP za 9. maj: Devica će naučiti važnu lekciju, Lav ostvaruje staru želju, Ovan upada u probleme….

DNEVNI HOROSKOP za 9. maj: Devica će naučiti važnu lekciju, Lav ostvaruje staru želju, Ovan upada u probleme….

8. svibnja 2019. 0 By Admin 1

Lav

Na putu ste da ostvarite velike planove. Ipak, zaboravljate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Za vas, ova nedelja nije ključna, pa se u skladu sa tim i ponašajte. Ako planirate put, uračunajte mogućnost odlaganja.

 

 

 

Devica

Očekuje vas važna lekcija u kojoj morate da savladate svoju strastvenost koja je vaša glavna osobina koja često radi protiv vas. Svesni ste svojih potencijala, ali, isto tako morate biti svesni da ne možete glavom kroz zid.

 

 

 

Vaga

Niste u formi, a posla imate preko svake mere. Niste sposobni da odgovorite na sve obaveze što može izazvati potpuni pad energije i kolaps. Preraspodelite svoje kapacitete i odložite sve što može da sačeka povoljniji trenutak.

 

 

 

Škorpija

U izgledu je novčani priliv koji će ublažiti napetost koja traje već neko vreme. Ne preuzimajte nove obaveze već dan provedite s minimalnim poslovnim aktivnostima. Tokom dana moguć je susret s neobičnom osobom s kojom je moguća ljubavna avantura.

 

 

Strelac

Dobijate poklon od partnera. Odličan je trenutak da privremeno zakopate ratne sekire i razmislite o putu na kome biste rešili svoje nesporazume. Ako propustite ovu priliku, novu ćete dugo čekati. Budite oprezni na ulici, a naročito u saobraćaju.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3