DNEVNI HOROSKOP za 9. maj: Jarac na krivom putu, Rak želi promjene, a jedan znak će pronaći srodnu dušu…

DNEVNI HOROSKOP za 9. maj: Jarac na krivom putu, Rak želi promjene, a jedan znak će pronaći srodnu dušu…

8. svibnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Ljubav Upoznali ste zanimljivu osobu, i vašoj sreći nema kraja. Umjesto besplodnog međusobnog nadjačavanja, odlučili ste se za savezništvo.

Posao Pokušavate p(r)ogurati neke stvari na silu, i vaši suradnici zbog toga negoduju. Vaši osobni interesi ne moraju uvijek biti na prvom mjestu.

Zdravlje Tranziti Saturna i Plutona zajedničkim snagama „uništavaju“ vaš stari identitet. Određene količine patnje će vas (prije ili kasnije) oplemeniti!

 

 

BIK

Ljubav Ljubav vam nije prva po redu i rasporedu važnosti, i to partner ili partnerica vidi i osjeća. Sebičnost vas ne čini privlačnim i poželjnim.

Posao Želite imati puno novaca u banci i financijski osiguranu budućnost, i sve to bez velikog truda i napora. Takvo što stalno sanjate. Puste želje…

Zdravlje U pospanoj ste fazi razvoja. Stalno razmišljate o velikom odmoru i višednevnom izležavanju. Određeni ljudi i događaji ne daju vam mira.

 

 

BLIZANCI

Ljubav Pretjerano ste slobodoljubivi. Dopuštate sebi sve i svašta. Obveze i odgovornosti prema obitelji nisu vam prioritetne. Puno toga krivo radite.

Posao Anarhija nije demokracija, ali vi ne mislite tako. Ako niste doveli u red vaše poslovne knjige, krajnje je vrijeme da sve precizno izračunate.

Zdravlje Bježite od stvarnosti, i to vas vodi u opasnosti. Nepomirljive razlike s najbližima trebali biste nekako izbalansirati, i to na dobrobit svih.

 

TEŽITE PROMJENAMA

 

RAK

Ljubav Vaša ljubavna revolucija ne prestaje. Potres koji se događa u vašem braku, u direktnoj je vezi s vašom željom za velikim promjenama.

Posao Možda nepromišljeno i brzopotezno pristanete na poslovnu suradnju s nepoznatom osobom. Vaš najnoviji biznis bit će kratkog vijeka.

Zdravlje Urušavaju vas destruktivne misli i emocije. Novi i stari ljubavni problemi loše se odražavaju na funkcioniranje vašeg organizmu u cjelini.

 

 

LAV

Ljubav Što zamislite, to dobijete. U srcu osobe koja vas voli, u velikoj ste milosti. Možda ste njega ili nju zadužili u nekom vašem prošlom životu.

Posao Penjete se i padate, i opet sve redom sizifovski ispočetka. Uporni, vrijedni i probitačni, vrlo brzo ćete iznova zaslužiti visoki poslovni položaj.

Zdravlje Ništa vas ne boli, osim što vam se malo vrti u glavi. Sve više ste osjetljivi na mjene vremena. Imate problema s tlakom, a ni ne znate za to?

 

 

DEVICA

Ljubav Radeći na nedostacima ispravljate vaš karakter, a to je zlata vrijedan posao. Potreban vam je netko svjestan i savjestan. Zaslužili ste ljubav.

Posao Imate potporu Saturna i Plutona. Riječ je o kozmičkim silama koje vam omogućavaju poslovni preobražaj. Gradite nešto novo iz temelja?

Zdravlje Vaše dobro zdravlje umnogome ovisi o vašoj fizičkoj pokretljivosti. Sigurno ste svjesni tih stvari, i zbog toga redovito vježbate.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3