DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 9. maj: Ribe se vraćaju u prošlost, Bik uživa u pažnji, Ovnu jedan poziv menje sve…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 9. maj: Ribe se vraćaju u prošlost, Bik uživa u pažnji, Ovnu jedan poziv menje sve…

8. svibnja 2019. 0 By Admin 1

  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES 

Očekujete poziv od nekog ko je obećao da će vam se javiti. Verovatno se radi o nekom ko često putuje u inostranstvo i s kim biste moli lako da nađete zajednički jezik i da obnovite vezu, naročito ako se radi o nekom Blizancu, Strelcu ili Vagi. Slobodni Ovnovi danas mogu imati novo poznanstvo. Odnos sa partnerom zahtevaće prilagođavanje.

    BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Bikovima će danas goditi pažnja osobe sa kojom su u vezi. Prilično ste egocentrični ali i spremni da se upustite u avanturu ili da se šalite na svoj račun. Moraćete da se prilagodite potrebama vaše partnerke koja jasno daje na znanje šta želi inače će otići bez vas u provod. Slobodni Bikovi mogu imati novo poznanstvo.

   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Blizanci se danas mogu dobro zabaviti sa prijateljima, nekima se može dogoditi i neki novi susret. Prema ženama nemate baš sjajan stav, verovatno da ste autoritativni i previše zahtevni. Napeti ste i ne uspevate da uskladite porodični i ljubavni život i to više smeta partnerki nego vama. Nemojte se nervirati ako vam se ne bude javila Riba.

    RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Nemate jasnu predstavu o onome što bi moglo da se dogodi između vas i nekog ko vam je veoma drag i pokušavate da budete racionalni ali vam ni to ne polazi za rukom. Bilo bi najbolje da iskreno razgovarate sa osobom koja vam se dopada o onome što vas opterećuje u vašoj vezi. Neki mogu imati novo poznanstvo preko pritjatelja.

   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Lavovi su danas otvoreniji za nove kontakte. Zauzeti će preuzeti inicijativu u partnerskom odnosu. Verujete da ćete naći rešenje kada je u pitanju odnos sa veoma ambicioznom partnerkom koja vam često stavlja primedbe na vaše ponašanje ili na vaše zanemarivanje kada je u pitanju zajedničko vreme koje ona želi da provede sa vama.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3