DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 9. maj: Ribe se vraćaju u prošlost, Bik uživa u pažnji, Ovnu jedan poziv menje sve…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 9. maj: Ribe se vraćaju u prošlost, Bik uživa u pažnji, Ovnu jedan poziv menje sve…

8. svibnja 2019. 0 By Admin 1

   DEVICA (23.8. – 22.9.)  VIRGO

Devicama danas emocije nisu u prvom planu. Želite da vas drugi osvajaju a ne da vi druge osvajte. Verujete će vam se javiti osoba prema kojoj niste uvek bili fer. Trebalo bi da se mnogo više trudite oko jednog Strelca ili nekog Blizanaca koji su opterećni svojim problemima. Oni koji su na putovanju mogu nekog da upoznaju.

   VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Vagama će danas prijati partnerov otvoreniji pristup u vezi, a emotivni odnosi će se stabilisati. Nesigurni ste u sebe jer slušate druge. Neko iz vaše porodice ima velikog uticaja na vaše odluke, naročito kada je u pitanju ljubavni život. Ako se budete poverili kolegi, daće vam koristan savet.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Škorpijama će danas prijati vreme koje provode sa partnerom. Slobodni mogu nekoga da upoznaju. Želite da se sretnete sa nekim ko često boravi van grada ili putuje u inostranstvo ali o tome nerado priča. Pazite da ne uđete u vezu sa osobom za koju niste sigurni da li je slobodna i koja se ponaša previše tajanstveno što kod vas izaziva podozrivost.

    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Odnos sa partnerom biće otvoreniji. Morate da budete mnogo uviđavniji što vašem temperamentu smeta. Nemojte se opterećivati prošlošću partnera ili nečim u šta sumnjate bez ikakvog osnova. Možete na originalan način obradovati člana porodice, moguće nekim poklonom.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3