DNEVNI HOROSKOP za 10. maj: Ribe nikad srećnije, Blizanci u velikoj dilemi, Lav upoznaje ljubav….

DNEVNI HOROSKOP za 10. maj: Ribe nikad srećnije, Blizanci u velikoj dilemi, Lav upoznaje ljubav….

9. svibnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Ljubav Osjećaj superiornosti mogao bi vas baciti na koljena. Mislite da ste po mnogo čemu ispred drugih, i to pokušavate svima oko sebe dokazati.

Posao Netko vas stalno hvali, i nije vam neugodno zbog toga. Kada vas netko puno previše hvali, sigurno nešto očekuje od vas. Ne budite naivni.

Zdravlje Volja za moć glavni je pokretač vaših aktivnosti. Nemate osjećaj za mjeru i nikada niste do kraja zadovoljni. Dopustite sebi nesavršenost.

 

 

BIK

Ljubav Trenutno ste „lakolomljivi materijal“, ali sve se to da popraviti. Pravu emocionalnu snagu pokazat ćete u najvažnijem ljubavnom trenutku.

Posao Gori vam pod petama, a vi i dalje stojite na mjestu. Možda ste ukopani zbog straha. Djelujte u određenom pravcu, i osjećati ćete se bolje.

Zdravlje Balansirate između osjećaja inferiornosti i superiornosti. Brze promjene raspoloženja jasno oslikavaju vašu preosjetljivost i medijalnost.

 

 

KOMPLIKACIJE

 

BLIZANCI

Ljubav Vaša ljubavna situacija postala je komplicirana. Potrebni su vam savjetnici kako biste čuli nezavisno mišljenje o vašim intimnim dubiozama.

Posao Poslovno ste sigurni i stabilni, ali niste sretni i smireni zbog ljubavnih briga. Pokušajte ostaviti kod kuće vaše obiteljske nesporazume.

Zdravlje Imate ljubavnih i obiteljskih problema, i cijela ta priča danas bi mogla eksplozivno kulminirati. Spasiti vas može ispravno razlučivanje.

 

 

RAK

Ljubav Ne pokazujete osjećaje. Previše ste zatvoreni za druge. Ako se ne želite promijeniti, možda ćete to na kraju ipak morati učiniti, i to na silu!

Posao Nemate potpunu kontrolu nad vašim poslovanjem, i to vas silno uznemirava. Ne želite ništa dijeliti s drugima, i to je vaš veliki problem.

Zdravlje Tvrdokornost vas ne čini privlačnim, no to ne znači da sami sebi niste sveprivlačni. Vaša neumjerena narcisoidnost postaje svima vidljiva.

 

 

LAV

Ljubav Volite čudne i neobične stvari. Stimulira vas ono što malo koga dira. Upoznat ćete osobu sličnu sebi, i sve će se pretvoriti u ljubavnu rapsodiju.

Posao Sami sebe ohrabrujete u svezi važnih poslovnih poteza. Možda danas odigrate jednu riskantnu transakciju, i postanete veliki pobjednik.

Zdravlje Imate veliku potrebu za dokazivanjem vlastite snage i inteligencije, i to vas vodi u konfliktne situacije. Vaš ego je izvan kontrole!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3