DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 10. maj: Ovan u teškoj dilemi, Bika čeka prelep susret, Vodolija u tajnoj romansi…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 10. maj: Ovan u teškoj dilemi, Bika čeka prelep susret, Vodolija u tajnoj romansi…

9. svibnja 2019. 0 By Admin 1

  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES 

Ovnovi će danas možda morati nešto da zataje ili bi mogli da se nađu pred emotivnom dilemom. Pod velikim ste pritiskom od strane Vodolije, Raka ili Lava da jednu situaciju rešite što je moguće pre i što povoljnije po vas. Ako ste dugo u vezi ili braku imate mnogo poslovnih dilema i potreban vam je savet partnera. Ako ste od nedavno u vezi, trebalo bi da naviknete na ogovaranja okoline.

 

 

 

    BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Bikovi danas mogu upoznati osobu koja će im se dopasti. Spremni ste da se sretnete sa nekim ko vam je posebno veoma drag a koga poznajete preko posla. Moguće da čak razmšljate o ulasku u vezu sa nekim ko nije slobodan. Imate razloga da mislite da se dopadate jednoj Ribi, Škorpiji ili Jarcu. Zauzeti ostvaruju prisniji odnos sa partnerom.

 

 

   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Blizanci danas mogu imati novo poznanstvo preko prijatelja. Niste sigurni da ćete uspeti u onome što ste nameravali da uradite. Dobićete neočekivan poziv od jedne Device ili nekog Raka a vi ćete pomisliti kako se radi o nekoj vrsti provokacije ili da se neko poigrava vama. Prilično ste nepoverljivi prema Jarcu koga viđate na poslu. Emotivni odnosi u vezi su pozitivni.

    RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Rakovi danas mogu veoma insistirati na svojim emotivnim željama, upornost će im se isplatiti. Možete se nadati mnogo čemu, naročito prijatnim momentima u većem društvu. Treblao bi da napravite prvi korak kada je u pitanju jedan Jarac. Škorpija će vam dati ideju kako da je osvojite. U pitanju je nepotrebna stidiljivost ili strah da bi mogao biti povređen.

   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Lavovi danas moraju da se nekoj emotivnoj situaciji u kojoj su se našli. Moguć je neki tajni susret. Dominantni ste i tačno znate šta ćete reći partneru, bilo da treba da ga pohvalite ili da ga zbog nečega kritikujete. Prilično ste nestrpljivi po nekim za vas bitnim pitanjima. Partner očekuje više pažnje, naročito ako ste dugo u vezi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3