Izaberi jednu sliku MJESECA i saznaj kakva SUDBINA TI JE ZAPISANA

Izaberi jednu sliku MJESECA i saznaj kakva SUDBINA TI JE ZAPISANA

9. svibnja 2019. 0 By Admin 1

Mjesec je mistična, tajanstvena i iznimno moćna sila u našem svijetu. Pokazalo se da ta tiha i skromna sila utječe na nas, ali može li vaš vizualan odabir Mjeseca otkriti vašu pravu osobnost? Može li vam pokazati što vam vaša podsvjest želi reći kako bi se promijenili na bolje?

Odaberite sliku Mjeseca i otkrijte svoju istinsku osobnost.

 

 

1. Vi ste pobjednik

Vaša životna povijest je usmjerena na cilj i postignuće. Učinkovitost je vaš pratilac. Imate zdravu količinu samopouzdanja koje dolazi od vašeg energiziranog  i optimističnog pogleda na svijet. Vi favorizirate sigurnost i stabilnost i voljni ste naporno raditi kako biste stvorili okruženje u kojem osjećate da možete napredovati.

Ono što možda ignorirate je da ste često svoj najgori kritičar i osobni odred za pogubljenje. Budite ljubazniji prema sebi kada pogriješite. Savršenstvo je nedostižan cilj jer jednostavno ne postoji.

Postavite svoj cilj da budete najbolji, a ne imaginarna nepogrešiva ​​verzija sebe koju nikada nećete dostići. Učite iz svojih pogrešaka i dopustite greškama da budu još jedno gorivo koje koristite za postignuća.

 

UMJETNIK

 

2. Vi ste kreativac

Vaše okruženje je visoko estetski i emocionalno utemeljeno. Pronicljiva, nježna i emocionalna strana vas čini vas vrlo svjesnim. Međutim, vaša senzualnost vodi vas prema materijalističkim nastojanjima. Život vam vjerojatno čine valovi zadovoljstva i altruizma prema drugima, piše A post.

Ono što možda ignorirate jest da vas ekscesi u životu možda zadržavaju podalje od vašeg punog potencijala. Provodite li duge sate u igri, prejedanju ili se pretjerano prepuštate užicima? Svi ekscesi mogu lako krasti energiju, produktivnost i kreativne sokove.

 

To otupljuje vašu prirodnu svjetlinu i guši upravljanje vremenom života. Pokušajte biti umjereni i smanjite intenzitet, tako da imate rezerve energije za stvari koje su dugoročno bitne za vas, umjesto da upražnjavate samo trenutačno zadovoljstvo.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3