Izaberi jednu sliku MJESECA i saznaj kakva SUDBINA TI JE ZAPISANA

Izaberi jednu sliku MJESECA i saznaj kakva SUDBINA TI JE ZAPISANA

9. svibnja 2019. 0 By Admin 1

5. Vi ste znatiželjni

Ovaj neobičan svijet zadivljuje vaš znatiželjni um. Vaš um uvijek postavlja pitanja i luta, što vas je dovelo to toga da postanete prilično upućeni u niz tema. U stalnom promatranju i istraživanju, vjerojatno ste postali prilično kultivirani.

Ipak, često se možete zapitati zašto se drugima činite tako emocionalno neinteligentnim. Iako možete biti prijateljski nastrojeni i sigurno možete razgovarati sa svima o svemu, vjerojatno bi fizički radije bili sami ili sa svojim najbližim, voljenim osobama. To je vjerojatno zato što ste stekli osjećaj da vas oni koji vas ne poznaju dobro ili ne razumiju ili vas se boje.

 

Ono što možda ignorirate je stres i nesanica koju uzrokuje vaš nemiran um. Gotovo isključivo se oslanjate na svoj um da biste obavljali životno djelo i igru. Umoran je i treba mu pomoć. Vaš um, srce, tijelo i duša trebaju biti u pozitivnom skladu jedni s drugima. Vaš um može biti u stanju prevladati same prepreke, ali to se može riješiti mnogo brže i lakše kada dopustite intuiciji srca i duše da vašem umu pomogne.

 

Osim toga, vaša intuicija često se može suprotstaviti svjetovnim predodžbama koje često zaglibljuju vaš um i odvode vas na put daleko od dostizanja vlastite istinske sreće i zadovoljstva. Pokušajte upotrijebiti svoje srce i dušu kao kompas, a um kao vodič za manje stresa, više odmora i većeg zadovoljstva.

MIR I SREĆA

6. Vi ste mirni

Jednostavni užici u životu daju vam najveću radost, što vas čini ugodnom osobom. Niste potrebiti ili zahtjevni. Savršeno ste zadovoljni u tihom i mirnom okruženju, kao što je sjedenje na sofi s prijateljem koji gleda televiziju ili šetnja parkom. Spokojnost, mir i harmonija su ono što vas okružuje jer mrzite užurbani kaos na svijetu, ali provodite puno vremena razmišljajući o tome “što ako” kada se radi o stvarima koje ćete činiti i vidjeti u svijetu.

 

Ono što možda ignorirate jest kako je “što ako” štetno za vaše zdravlje, dobrobit i produktivnost. Imate mnogo neiskorištenih vještina koje ne koristite. To vas vjerojatno frustrira; čini vas zabrinutim i tjera vas da pretjerano razmišljate, zar ne?

Cijelo ovo vrijeme trošite na ono što bi moglo smanjiti vašu energiju, učinkovitost i poticaj za produktivnost. Pokušajte ostati u sadašnjem trenutku. Što, kao vlasnik i kapetan vašeg vlastitog života, možete učiniti upravo ovdje i sada, kako biste postali korisni, sretni, ispunjeni ili prosvijetljeni?

Stranice: 1 2 3