DNEVNI HOROSKOP za 11. maj: Blizancima ulazi u život neko poseban, Jarca neko laže, Bik u ljubavnom iskušenju…

DNEVNI HOROSKOP za 11. maj: Blizancima ulazi u život neko poseban, Jarca neko laže, Bik u ljubavnom iskušenju…

10. svibnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Ljubav Samokontrola nije vaša jača strana. Osobu u koju ste se zagledali, želite brzo osvojiti. Vezama bez dugoročne vizije prijete raskidajući procesi.

Posao Umorni ste od uvijek istog dosadnog posla. Obavljate ono što ne volite raditi, i vaše nezadovoljstvo raste. Vrijeme je za radikalne promjene.

Zdravlje Pokušavate istovremeno biti na raznoraznim mjestima, a to je nemoguća misija, osim ako ne posjedujete čudesan dar teleportacije.

 

 

BIK

Ljubav Više se ne igrate s vatrom. Dovoljno ste se puta opekli. Uspješno krotite vlastite strasti, ali nadolaze vam nova i „vruća“ ljubavna iskušenja.

Posao Djelujete na skriven i nevidljiv način, i mislite da imate sve konce u svojim rukama. Izvježbali ste osobni poslovni marketing do savršenstva.

Zdravlje Promišljeni ste i oprezni. Nešto vas je „spržilo“, pa ste postali malo suspregnuti. Samonadzor nije loša opcija za zdravo preživljavanje.

 

NOVA LJUBAV

 

BLIZANCI

Ljubav Život je stalna mijena, ništa ne traje vječno, a to je posebno vidljivo u međuljudskim odnosima. Bez straha, ljubav vam upravo kuca na vrata.

Posao Spremni ste za nove poslovne pobjede. Ako izaberete kreativan i konstruktivan pravac kretanja, postići ćete rezultate bolje od očekivanih.

Zdravlje Naviknuti ste na vašu mladoliku vitalnost, i uvijek ste šokirani kada vam se dogode zdravstveni problemi. Smirite se, ne dramatizirajte!

 

 

RAK

Ljubav Na vas se lijepe dominantne osobe. Ne podnosite kritiku, a ni kontrolu. Teško se suzdržavate od ispada. Nedostaje vam samokontrola.

Posao Osjećate veliku potrebu da se vaši talenti prepoznaju i poštuju. Uvjeravate sebe da niste isti kao drugi. Istina je, specijalno ste nemogući!

Zdravlje Temperamentno ste eksplozivni. Ne tražite od sebe i drugih nemoguće stvari. Ne odgovarajte na provokacije. Potražite mir u sebi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3