VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Devica u vrtlogu STRASTI, Vaga prati svoje SRCE, Ribe u vezi sa MLAĐOM osobom, Bika očekuje SUSRET sa ljubavi iz PROŠLOSTI…

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Devica u vrtlogu STRASTI, Vaga prati svoje SRCE, Ribe u vezi sa MLAĐOM osobom, Bika očekuje SUSRET sa ljubavi iz PROŠLOSTI…

10. svibnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Ljubav

Slobodni Ovnovi uživaju u pokretu, druženjima, izlascima. Prija vam da ste okruženi ljudima, da vodite glavnu reč i jasno vam je da privlačite zainteresovane poglede. Oko vas su prijatelji i oni koji bi želeli da vam budu više od prijatelja, oko vas su neka nova lica, ali tu su i bivši udvarači i partneri koji će biti posebno aktivni ove nedelje. Vama na volju ostavljam izbor na koju ćete stranu….Oni koji su u vezama i brakovima u ovoj sedmici imaju red strasti, red ljubomore, red zahlađenja odnosa. U nekim situacijama možete preterati, što će izazvati partnerovu sumnju i povlačenje. Tu je naravno strast, ona vas može iščupati iz ovog problema i vratiti vas jedno drugom….

Posao

Nešto novo počinje da se dešava u poslovnom segmentu. Dolaze interesantne informacije, dešavaju se iznenadni preokreti u do sada statičnim situacijama – sedmica može započeti mirno, da biste odjednom bili uhvaćeni u vrtlog dešavanja. Otvaraju se prilike za poslovna putovanja i dogovore koji mogu biti povezani sa inostranstvom. Dobro odmerite i razmislite o svojim potezima i odlukama. Ukoliko imate bilo kakve sumnje – poslušajte svoju intuiciju i proverite više puta.

Novac

Pogrešni potezi mogu vas dovesti do novčanog gubitka. Nije vreme za veće troškove i ulaganja.

Zdravlje

Posvetite se sebi – potrebni su vam mir i odmor. Osetljivi ste na promene vazdušnog pritiska.

 

OSOBA IZ PROŠLOSTI

 

BIK

Ljubav

Nešto što prećutkujete, što vas muči i opterećuje iznutra – moraćete da pustite iz sebe i progovorite. Samo u prvom trenutku može izgledati kao da ste napravili grešku i samo dodatno uzburkali situaciju sa voljenom osobom, ali brzo ćete shvatiti da je to u suštini bio pravi potez. Očigledno je da je vama i partneru sada potreban razgovor, potrebna je otvorenost po mnogim pitanjima, pa čak i onima koja su vam bolna. Oni koji su slobodni – velike su šanse da neko iz vaše prošlosti natrči na vas baš u ovoj nedelji. Strasti se mogu lako obnoviti i dešavanja vas povući, ali od mnogo toga zavisi da li će ovaj obnovljeni odnos uspeti da se održi. No, pokušajte – svakako vredi probati….

Posao

Nekim situacijama ste pritisnuti i pitanje je koliko ćete još moći da održavate svoju masku da je sve u redu i da vas ništa ne dotiče, dok iznutra pucate po svim šavovima. Merkur koji je ušao u vaš znak u ovoj će se nedelji susresti sa Uranom – informacije koje stižu do vas mogu biti neprijatne, ili će vas jednostavno iznenaditi, što može dovesti do tenzije i do burnih reakcija sa vaše strane. Savetuje vam se mir, samokontrola i dobro planirani potezi.

Novac

Neočekivani izdaci. Opreznije baratajte novcem.

Zdravlje

Problemi sa grlom. Prisutni su i nervoza i stres.

 

RAZMISLITE DVAPUT

 

BLIZANCI

Ljubav

Ne žurite sa odlukama kada su vaša emotivna partnerstva u pitanju, bilo da su one pozitivne ili negativne. Nije vreme da trčite pred rudu ili da požurujete neka dešavanja. One veze koje su nestabilne u ovom periodu su posebno na udaru. Ukoliko partner insistira da razgovarate o nekim situacijama ili problemima – pre nego što se pobunite ili krenete da se raspravljate – razmislite da li je možda u pravu. Slobodni pripadnici ovog znaka – u ovoj se nedelji sve dešava na brzinu – nova poznanstva, dopadanja, pokretanja strasnih ljubavnih priča. No, znate i sami da sve ono što je brzo može biti i greška….pa nemojte da se iznenadite ako neke od ovih brzinskih priča isto tako brzinski i prestanu da postoje…

Posao

Pred vama je jedna važna poslovna odluka i o njoj morate dobro promisliti i isključiti svaku mogućnost da posle zažalite zbog nje. Vodite se principima morala, zakona, dobrobiti i za druge i za sebe. Sedmica u koju ulazite protkana je i prijatnim i neprijatnim iznenađenjima, velikim promenama i gomilom aktivnosti na dnevnoj bazi. Od vas će se očekivati brzina i pravovremene reakcije, ali i dobre ideje i sposobnost za pronalaženje rešenja „u hodu“.

Novac

Potrošili ste više novca nego što ste planirali i razmišljate da se zadužite. Ukoliko to već radite, ne uzimajte više novca od onog što vam je neophodno.

Zdravlje

Umor, nervoza, nenaspavanost. Pokušajte da uzmete više vremena za sebe.

 

BIVŠA LJUBAV

 

RAK

Ljubav

Svidelo vam se to ili ne, u ovoj nedelji je prošlost vezana za sva emotivna pitanja. Za one u vezama i brakovima – na dnevni red ponovo mogu doći stari strahovi, stara preispitivanja, pitanja koja su u nekom prošlom vremenu gurnuta pod tepih. Mogu se probuditi i stare sumnje i nesigurnosti. Ne dozvolite da vas ovo uvuče i poklopi – ono što je realno i opipljivo, rešavajte. Ono što nije – objasnite sami sebi. Oni koji su slobodni – pojaviće se bivši poznanici, partneri, ljubavnici. Želeće vas ponovo za sebe. Dobro razmislite i odmerite – setite se onoga što je bilo i zapitajte se da li to želite i hoćete ponovo. Od odgovora koje sami sebi date, zavisiće i kako ćete postupiti.

Posao

Neke šanse će se odjednom otvoriti, ali isto tako – nešto na šta ste računali, može nestati preko noći. Nedelja donosi promenljivost i nemogućnost da kontrolišete ono što se oko vas dešava a vezano je za posao. Nećete biti zadovoljni odnosom i kontaktom sa nadređenima – previše će tražiti od vas, a davati malo zauzvrat. Preko prijatelja, veza, onih koji su uz vas uvek i podržavaju vas – idu neke značajne infomacije, neke dobre vesti, a moguće je i da će vam jako pomoći i otvoriti neka vrata….

Novac

Vaša se finansijska situacija stabilizuje pred kraj sedmice.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3