DNEVNI HOROSKOP za 12. maj: Ovan u centru pažnje, Vodoliji dolaze promene, Lav u zanimljivoj ljubavnoj igri…

DNEVNI HOROSKOP za 12. maj: Ovan u centru pažnje, Vodoliji dolaze promene, Lav u zanimljivoj ljubavnoj igri…

11. svibnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Ljubav Gdjegod se pojavite, u centru ste pažnje. Lako ostvarujete strastvene kontakte s drugima. Palite se na tuđu originalnu inteligenciju.

Posao U vašem radnom okružju sve vrije od frustracija. Na čelu ste kolone nezadovoljnika. Borite se za istinu i pravednost, a to teško prolazi.

Zdravlje Vaš mentalni sklop radi prekovremeno. Ako pokušate pobjeći od problema, nećete se osjećati dobro. Morate se suočiti s onim što vas muči.

Snovi i vizije U odrasle osobe pretjerana ljubav spram vlastitog tijela nije nikakav zdrav nagon samoodržanja, nego negiranje višeg, onog što daleko nadilazi tijelo – te zato i pruža oslonac.

 

 

BIK

Ljubav Izlazite iz emocionalne krize. Iznova vam je postao važan društveni život. Privlačni ste drugima. Jedna Riba zaljubljeno „pliva“ oko vas.

Posao Nedostaje vam odlučnost da biste nešto promijenili u vašem poslovanju. Prepreke koje vidite svuda uokolo, ne postoje u stvarnosti.

Zdravlje Vaši osjećaji slabosti i bespomoćnosti polako odlaze u prošlost. Ako dovedete u red vašu ljubavnu zbilju, ozdraviti ćete od svih bolesti.

Snovi i vizije To što mislite i kako se osjećate, ne samo da se smjesta vidi na vašem licu, nego određuje i vibraciju u kojoj živite i s kojom živite.

 

PRIVLAČNOST

 

BLIZANCI

Ljubav Razmišljate na eksperimentalan način. Privlači vas jedna zgodna i zanimljiva osoba koja glumi razne uloge, i vješto se služi manipulacijama.

Posao Tražite od sebe brzopotezan poslovni uspjeh, i ne pazite na važne detalje pored puta. Nedostaje vam jasan uvid u cjelovitu sliku stanja stvari.

Zdravlje Imate pretanke živce. Stres i nervoza destruktivno se odražavaju na vaš osjetljivi želudac. Probavne smetnje potpuno vas izbacuju iz takta.

Snovi i vizije Znanje bez ljubavi boli. Ljubav bez znanja je tupa – prava je ljubav uvijek povezana sa znanjem, čak sa sveznanjem.

 

 

RAK

Ljubav Potreban vam je odmor od svih problema. Razmišljate o egzotičnom putovanju u dvoje. Samo razmišljate, jer novaca za put nemate.

Posao Vaša inventivnost je u procvatu. Zanimaju vas projekti koji će vam osigurati mirnu financijsku budućnost. Izvukli ste važne pouke iz prošlosti.

Zdravlje Imate nove poglede na život kao takav. Sve vas više privlači alternativna medicina. Širenje obzora spoznaje od velike vam je pomoći.

Snovi i vizije Razmišljajte uvijek pozitivno. Znači, mislite stalno na ono što je u vama stvarno pozitivno. Ne popuštajte, sve dok u sebi ne otkrijete barem nekoliko pozitivnih osobina.

 

OPREZNO S NOVCEM

 

LAV

Ljubav Pokušavate sve i svašta, ali on(a) vas i dalje uredno ignorira. Kada odustanete, doći će do pozitivnog preokreta. Čudni su ljubavni zakoni…

Posao Niste zadovoljni s vlastitim poslovnim rezultatima. Nikad vam dosta novaca. Sami ste sebi najveći neprijatelj. Promijenite taktiku, ali i ciljeve.

Zdravlje Misli vam ne daju mira. Kako mislite, tako vam jest. Izgubili ste kontakt sa sobom samima. Previše razmišljate o tijelu, i zapostavljate duh.

Snovi i vizije Ne dopustite se uvući u duboke osjećaje, a da ne uzmete vremena za razmišljanje. Strastvenost nije cilj. Težite ljubavi i unutarnjem miru.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3