DNEVNI HOROSKOP za 12. maj: Ovan u centru pažnje, Vodoliji dolaze promene, Lav u zanimljivoj ljubavnoj igri…

DNEVNI HOROSKOP za 12. maj: Ovan u centru pažnje, Vodoliji dolaze promene, Lav u zanimljivoj ljubavnoj igri…

11. svibnja 2019. 0 By Admin 1

DEVICA

Ljubav Vaše nezadovoljstvo kontinuirano raste. U vama sve kuha i vrije. U miru razmislite o slijedećim potezima. Ne djelujte nagonski i impulsivno!

Posao Ozbiljno razmišljate o davanju otkaza. S obzirom na vaše ponašanje,  možda vas poslodavac preduhitri i otkaže vam suradnju.

Zdravlje Donosite čudne odluke, i ne razmišljate o posljedicama. Pazite što radite s oštrim predmetima, jer vam prijeti opasnost od ozljeđivanja!

Snovi i vizije Depresija je tmurno raspoloženje duše, iz kojega ništa ne izrasta. Ona je kao ustajala voda. Prolijte je, nju ne možete uporabiti.

 

 

VAGA

Ljubav Previše ste kruti i suzdržani. Ponašate se kao da ste sami sebi dostatni. Partner(ica) ne zna što da radi s vama. Ljubav nema alternativu.

Posao Ako nije sve po vašem, izolirate se od drugih. U zadnje vrijeme to vam se često događa. Krajnji je tren da popravite odnose sa suradnicima.

Zdravlje Ne osjećate se najbolje. Imate raznih problema sami sa sobom. Iza vaše hladne maske i neprobojnog oklopa, skrivaju se brojne frustracije.

Snovi i vizije Loše je društvo najgore što možete sebi napraviti. Nerijetko loše društvo vodi ravno u propast: dok je, nasuprot tome, dobro društvo već mnoge spasilo.

 

PROMENITE TAKTIKU

 

ŠKORPIJA

Ljubav Vaša samodopadnost može neko vrijeme biti zanimljiva pojava, ali dugoročno vas vodi u sukobe s drugima. Posvetite više pažnje bližnjima.

Posao Imate zanimljive ideje, ali nemate strpljenja da ih pretvorite u djelo. Odustajete od jedne stvari da biste započeli drugu, i ništa ne završavate.

Zdravlje Ako se još niste vratili treninzima, možda danas iznova krenete  vježbati. Želite izgledati zdravo i sportski, a to traži mnogo truda i napora.

Snovi i vizije Što se događa kad se od srca veselite sebi? Tada i druge činite sretnima! Ovo je čudesan zakon života i ljubavi: tko se raduje, i drugima daruje radost.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3