DNEVNI HOROSKOP za 12. maj: Ovan u centru pažnje, Vodoliji dolaze promene, Lav u zanimljivoj ljubavnoj igri…

DNEVNI HOROSKOP za 12. maj: Ovan u centru pažnje, Vodoliji dolaze promene, Lav u zanimljivoj ljubavnoj igri…

11. svibnja 2019. 0 By Admin 1

STRELAC

Ljubav Igrate se ljubavi. Planetarni utjecaji daju poticaj vašoj popularnosti. Partner(ica) je u vašoj sjeni. On(a) nema potrebu za isticanjem u javnosti.

Posao Imate dobru volju. Ostavljate pozitivan dojam na suradnike. Izvrsne poslovne prilike pronalaze vas, a ne vi njih. To se zove vrlo velika sreća.

Zdravlje Radost je najbolji lijek za vaše srce. U vašem se životu odvijaju iscjeljujući procesi. Postupno se rješavate starih nagomilanih frustracija.

Snovi i vizije Ukoliko se tko poistovjećuje sa svojim tijelom, najprije ga njegovi nagoni progone, zatim nadvladavaju i na kraju razdiru.

 

 

JARAC

Ljubav Ne odustajete od vaših strogih, zadrtih, konzervativnih gledišta. Nedostatak tolerancije stvara vam velike probleme u kontaktu s bližnjima.

Posao Gubite iz vida poslovnu zbilju. Netko iz radnog okružja ide vam (opasno) na živce. Umjesto kritika i optužbi, djelujte poticajno na druge.

Zdravlje Nedostaje vam unutarnji mir. Brzo mijenjate raspoloženja. Uredno kritizirate sve oko sebe. U epicentru vaše tjeskobe je pesimizam.

Snovi i vizije Podsvjesno prihvaća svaku poruku. Ako mislite da ste neuspješni, biti ćete neuspješni. Mislite li da ste uspješni, biti ćete uspješni.

 

KARMA SVE VRATI

 

VODOLIJA

Ljubav Živite u iščekivanju važnih promjena. Intuicija vam govori da će sve biti dobro. Štogod se dogodi, pažljivo pratite daljnji razvoj situacije.

Posao Krenuli ste u nove radne pobjede. Imate kreativne i plodonosne ideje. Probleme vam stvara eksplozivna nestrpljivost. Vježbajte strpljenje.

Zdravlje Kozmički utjecaji ukazuju na iznenadnu provalu velike energije, i vašu jaku potrebu da ispunite vlastite snove. Zdravlje vas odlično služi.

Snovi i vizije Karma je ponajprije potrebna da bi duše učile i da bi se uspostavila kozmička pravednost. Vlastitim doživljavanjem i patnjom neposredno učimo što smo kome napravili.

 

 

RIBE

Ljubav Preburno reagirate na svaku sitnicu. Težite totalnoj slobodi i anarhiji. Tko god vas slučajno dirne, momentalno doživi električni udar!

Posao U velikoj ste žurbi. Želite napraviti puno toga u kratkom vremenu. Pazite da ne učinite kardinalne pogreške koje ćete kasnije teško ispraviti.

Zdravlje Istjerujete iz sebe sve frustracije. Sukobljavate se s drugim ljudima, a ponajviše s onima koji su vam po mnogo čemu prvi i najbliži.

Snovi i vizije Sve u vašem životu ovisi o vašoj volji, o vašem htijenju. Volja je beskrajno snažna moć, koju nikada ne možete precijeniti i nikada je ne bi smjeli podcijeniti – iako to često radite.

 

net.hr

Stranice: 1 2 3