DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 12. maj: Lav nema strpljenja, Strelca prati loša sreća, Vaga uživa u romantici…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 12. maj: Lav nema strpljenja, Strelca prati loša sreća, Vaga uživa u romantici…

11. svibnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Šta god radili danas, nemojte da padnete u iskušenje i navedete jednu osobu da poveruje da ste nešto što niste. Trenutna astralna energija mogla bi da vam da vetar u leđa i da krenete sa pričom, koja baš i nema neke veze sa istinom. Ukoliko želite da impresionirate tu osobu, samo budite ono što jeste.

 

 

BIK

Danas biste mogli pronaći dodatan izvor za svoju hrabrost. Jedini problem je što možete preterati. Ukoliko pišete nekom koga još uvek niste imali priliku da sretnete lično, ali biste veoma voleli, onda morate pažljivo birati reči. Reči kojima ćete opisati kako se osećate. Budite hrabri, ali ne ludo odvažni!

 

 

BLIZANCI

Sa današnjom astralnom energijom moglo bi doći do nekih malih zastoja. Ukoliko ste misili da danas preuzmete prednost u jednoj situaciji prema osobi koja vam se sviđa, onda to nije današnji dan. Ali to ne znači da se ništa neće desiti. Naprotiv, ovo može biti jedan veoma miran dan, kroz koji možete lagano proći i sačekati sutrašnji za akciju.

 

 

RAK

Današnji planetarni uticaj mogao bi da izazove tenziju između vas i partnera. Vrlo je moguće da shvatite kako se ne slažete oko toga u kom pravcu treba da ide vaša veza u budućnosti. Sa takvim različitim mišljenjem nećete uspeti da dostignete željeni cilj. Možda bi rešenje bilo da predefinišete cilj!

 

 

LAV

Ne brinite zbog malih stvari u vašoj vezi danas, jer će vaša pažnja biti usmerena na daleko veće, uzbudljivije i definitivno važnije stvari. Trenutni planetarni uticaj može izazvati zastoj u željama vas i pertnera, ali nemojte dozvolite da vas to udalji, ili da pomislite kako se to neće desiti. Potrebno je da imate strpljenja.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3