NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Raku PROŠLOST ne da mira, Vaga u NOVOJ vezi, Ovan će UŽIVATI u ljubavi…

OVAN

Veliki izazov za vas će predstavljati uspostavljanje ravnoteže između poslovnog i ljubavnog života. Ipak, nemojte nikako zapostavljati ljubav. Sve je u prioritetima a čista ljubav je upravo tamo gde treba da bude – pored vas na prvom mestu!. Od srede do petka balansiraćete sa intelektom i emocijama. Veoma snažno osećate stvari i reagujete na prvu loptu. Naravno, treba da kažete šta vam je na srcu, ali prvo se postarajte da saznate šta je to i budete sigurni. Tokom vikenda, zvezde vam donose pregršt romantičnih momenata – a vi ćete zaista uživati i sijati.

 

 

BIK

Vi znate šta i koga želite, posebno na početku nedelje, ali ako forsirate stvari to vam nikako neće ići u prilog. Pustite da se stvari odvijaju same po sebi – to može biti veoma interesantno. Oni koji su u vezi mogli bi imati problema od srede do petka – imajte na umu da se vas dvoje volite i prestanite toliko da se borite između sebe. Ukoliko ste singl očekujte veoma brz rasplet događaja. Tokom vikenda poslušajte svoj unutrašnji glas – ima veoma važnu poruku za vaše srce!

 

SREĆA NA POČETKU

 

BLIZANCI

Kada je ljubav u pitanju zvezde su vam naklonjene ove nedelje, posebno u ponedeljak, utorak i sredu. Nemojte odlagati sastanak za vikend, kada ste ovako dobro raspoloženi. Ukoliko ste singl, pripazite se neke romantične situacije na poslu. Ukoliko vam se to ne dopada, imajte na umu da čak i dosadne kolege mogu imate veoma slatke prijatelje. Kako biste postigli najbolji ljubavni rezultat do kraja nedelje, u četvrtak i petak promenite malo svoju svakodnevnu rutinu. Dozvolite drugima da uđu u vaš životni prostor, posebno tokom vikenda.

 

 

RAK

Nemojte biti tužni na početku nedelje. Moguće je da ste sentimentalni zbog prošlosti a oni koji su u vezi, mogli bi pokušati sa poklonom za dragu osobu. Uradite ono što vam je na srcu i na umu u tom trenutku. Od srede se stvari menjaju i sve će se vrteti oko vas – bićete britkiji i seksipilniji nego inače. Dobro isplanirajte svoju garderobu i društveni događaj. Zbog čudnog razvoja događaja, moguće je da će vam vikend biti opušteniji, te se potrudite da se dobro odmorite jer je to samo privremeno.

 

nastavak na sledecoj stranici..