NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Raku PROŠLOST ne da mira, Vaga u NOVOJ vezi, Ovan će UŽIVATI u ljubavi…

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Raku PROŠLOST ne da mira, Vaga u NOVOJ vezi, Ovan će UŽIVATI u ljubavi…

11. svibnja 2019. 0 By Admin 1

STRELAC

Prijatelj ili kolega ponudiće vam neočekivan ljubavni savet na početku nedelje. Razmislite o tom savetu, jer imate suparnika, koga ne možete zanemariti. Od srede vodićete brigu o tuđim problemima, kada dođu kod vas po savet. Ako ponudite pomoć ne samo da ćete pomoći toj osobi, već i vi sami možete imati dosta koristi od toga. Od petka vaša energija se obnavlja i spremni ste za žurke. Očekuje vas dosta flerta i zanimljivih upoznavanja. Ako imate partnera, svakako ćete se oboje dobro provesti.

 

 

JARAC

Šta je to što zaista želite? Na početku nedelje postarajte se da saznate odgovor na to pitanje i usmerite energiju i svu ljubav ka dragoj osobi. Usporite i preispitajte svoja osećanja – možda bi najbolje rešenje bilo promena!? Jednom kada saznate šta zaista osećate, možete krenuti ka svojim snovima, posebno od srede do petka. Nemojte se stideti. Ako stvari budu čudne tokom vikenda, prihvatite ih takve. Odustanite od romantike do ponedeljka.

 

 

VODOLIJA

Bićete prepuni nezaustavljive ljubavne energije na počeku nedelje, ali to nije zato što ste tako planirali. Naprotiv, izuzetno ste stabilni i sigurni u sebe – u najmanju ruku, u stanju ste da vidite stvari iz sasvim drugog ugla. To je šarmanto i vatreno u isto vreme. Pripazite se čudnih romantičnih situacija od srede do četvrtka i nemojte ih shvatati lično. U petak se sve normalizuje i vrlo je verovatno da ćete spoznati vašu mentalnu povezanosti sa određenom osobom. Sa ovakvim razumevanjem, stvari između vas će se odvijati veoma brzo.

 

POZITIVNE PROMENE

 

RIBE

Vrlo je verovatno da ćete u ponedeljak biti grubo bačeni na zemlju a vaši romantični ideali raspršeni. Jer trenutno postoje ozbiljnije stvari o kojima morate da brinete. Ti isti ideali dramatično se menjaju i to vrtoglavom brzinom nakon srede. Otvoreni ste za pozitivne promene, a radikalne nove ideje u ljubavi biće više nego dobro došle. Tokom vikenda bićete preplavljeni emocijama (verovatno je da to krije neku poruku koju morate sami dokučiti!). Instinkt vam govori da biste trebali da porazgovarate o tome. Možda bi najbolje bilo da sačekate da se stvari raščiste sledeće nedelje.

 

horoskopius

Stranice: 1 2 3