SUNCE U BIKU: Škorpija se PREDAJE u ljubavi, Ovan mora biti JAKO OPREZAN, Jarac prati svoje SRCE, Biku će se ostvariti SVE ŽELJE…

SUNCE U BIKU: Škorpija se PREDAJE u ljubavi, Ovan mora biti JAKO OPREZAN, Jarac prati svoje SRCE, Biku će se ostvariti SVE ŽELJE…

11. svibnja 2019. 0 By Admin 1

Sezona Bikova označava početak toplog vremena, ali donosi i mnogo lepih trenutaka za pojedine znakove horoskopa.

 

Budući da je to orijentir, energija Bika nastoji da bude utemeljena i spora. Pošto ovim znakom vlada Venera, Bik voli iskustva kao što su dobra hrana i opuštanje. Ali Bik nije samo tu da nam pomogne da osvežimo naša čula, već je tu da nam pomogne da isplaniramo našu budućnost.

 

Energija Ovna nam je pomogla da krenemo dalje, a energija Bika će nam pomoći da nastavimo projekte i držimo ih se. Svaki zodijački znak će se osećati drugačije pod uticajem Bika. Neki će imati mnogo uspeha, a neki će se suočiti sa nekoliko prepreka.

 

Pa, pogledajte kako izgleda ova sezona za vaš horoskopski znak.

 

 

Ovan
Nemojte preterati s luksuzom. Novac može biti problem u sezoni Bika, pa pokušajte da se spasite. Napravite sve što je u vašoj moći da donesete mudre odluke o trošenju. Ušteda će vam sada pomoći da se osećate slobodnije tokom leta. Izbegavajte iskušenje da kupite nešto, tako da kasnije možete profitirati.

 

 

Bik
Ovo je vaša sezona i imaćete puno energije da iskoristite što je više moguće. Samo dobre stvari vas čekaju ovog meseca. Uživajte u suncu i uživajte u prolećnim zabavama. Pevajte na kiši i pripremite se za mirisni maj.

 

 

Blizanci
I dalje tragate za svojim duhovnim razvojem, a ove sezone ćete živeti u svojoj glavi zbog svoje intelektualne prirode. Međutim, pokušajte da iskoristite energiju Bika da napravite planove. Joga i meditacija mogu vam pomoći da shvatite da li idete u pravom smeru. Usredsredite se na svoj um, telo i duh.

 

 

Rak
Ovaj prošli period vam je bio težak, ali sada će se i sunce zagrijati za vas. Možete izaći iz vaše ljuske i dozvoliti da vam se pojavi socijalna strana. Zabavite se s prijateljima i provedite vreme s voljenima. Prihvatite sve pozive i bićete iznenađeni mogućnostimakoje će vam biti pružene.

 

 

Lav
Verujte u sebe i ne zaboravite da šta god da se desi, nećete izgubiti ništa. Pripremite se za pažnju i pohvalu i upijte slatke vibracije proleća.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3