DNEVNI HOROSKOP za 9.avgust: Vaga ima novu ljubav, Ribama stižu promene, Strelcu jedan susret menja život…

DNEVNI HOROSKOP za 9.avgust: Vaga ima novu ljubav, Ribama stižu promene, Strelcu jedan susret menja život…

8. kolovoza 2020. 0 By Admin 1

Ovan

Očekuje vas dan tokom kojeg ćete biti spremni da se posvetite ciljevima koje ste sebi zadali. Otvoreno ćete pokazati osećanja u očekivanju da voljena osoba pokaže to isto. Jaki ste i zdravi. Dobro se osećate.

 

 

Bik

Nervoza koja vlada u poslovnom okruženju može da poremeti vaše planove i nade za današnji dan. Distancirali ste se od partnera i nije vam lako da se naviknete na neke promene koje su nastale. Leđa i kičma su vam osetljivi.

Blizanci

Možete da se nadate pozitivnim preokretima na polju posla. Uspećete da ostvarite planove koje ste napravili. Osećate se dobro kada ste s voljenom osobom. Vaša ljubav je iskrena i jaka. Prija vam bavljenje sportom.

Rak

Možete imati neki manji nesporazum u odnosu s kolegama, ali ćete, uz malo diplomatije, sve uspeti da rešite. Otvara vam se mogućnost za početak nove emotivne veze u kojoj biste bili srećni. Pazite na nervni sistem.

Lav

Možete da očekujete neki problem na poslu danas. Moguće je da vam neće biti baš lako da sve rešite kako treba. Povoljan je dan za početak veze. Ako već imate partnera, planirate stabilnu zajednicu. Pazite na bešiku.

Devica

Imaćete dosta obaveza. Vi ste inače radoholik i uvek ste spremni da se posvetite poslu više od vaših saradnika. Očekuje vas miran dan na polju ljubavi, bez novih poznanstava ako ste slobodni. Moguć je pad imuniteta.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2