VENERA ĆE IM DONETI LJUBAV: Ova tri znaka uskoro očekuje ISTINSKA SREĆA

VENERA ĆE IM DONETI LJUBAV: Ova tri znaka uskoro očekuje ISTINSKA SREĆA

12. svibnja 2019. 0 By Admin 1

LAV

Možda ćete razmišljati o zarukama ili o ulasku u brak, imat ćete svoju viziju kako vaš odnos treba izgledati.

Neki Lavovi mijenjat će svoje planove za budućnost, jer će se stara ljubav željeti vratiti u njihov život.

Neki će razmišljati o staroj ljubavi i željet će provjeriti jesu li ta vrata zaista zatvorena kako bi mogli krenuti dalje.

 

U ovom periodu neće biti ljubomore i posesivnosti s vaše strane, ali s neprilagodljivosti i tvrdoglavosti nećete daleko stići.

Tijekom svibnja/maja 2019. godine više ćete biti usmjereni na karijeru, a kućne i obiteljske obaveze ostavit ćete na teret voljenoj osobi, što donosi neslaganje.

 

AKO STE SLOBODNI

 

Ako niste u vezi i tražite partnera, moglo bi vam se posrećiti nakon 17. svibnja 2019. godine.

Privlačnost će se dogoditi nepredviđeno i iznenada i rasplamsati vašu maštu u zadnjem dijelu mjeseca.

Može se dogoditi i romansa na poslu ili s nekim koga ćete upoznati u poslovnom okruženju ili službenim institucijama.

Sunce, vladar Lava, obasjava vašu 10. kuću (karijera, ambicije, postignuća i društveno-profesionalan ugled), do 21. svibnja 2019. godine.

Tu kuću aktivira i Merkur između 6. i 21. svibnja i Venera nakon 15. svibnja.

 

 

DJEVICA

Temelji nada, snova, fantazija i strasti, na kojima gradite odnos s voljenom osobom, trebali bi biti solidni i realistični. Tijekom svibnja 2019. godine možete više toga pretvoriti u stvarnost. Ovo je sjajan period za komunikaciju s voljenom osobom o dugoročnim planovima, zatim o snovima i težnjama koje oboje imate. Sada ćete lakše naći načine kako da ostvarite zajedničke ciljeve.

 

Imajte na umu da u prvom djelu mjeseca može doći do nesporazuma, nepovjerenja, sumnji, ljubomore i drugih problema koji mogu isplivati na površinu.

Drugi dio mjeseca povoljniji je za romantične igrice i za rasplamsavanje starih strasti, posebno kod parova koji su duže zajedno.

 

AKO STE SLOBODNI

 

Ako niste u vezi, a želite ući u novu vezu, drugi dio mjeseca je povoljan i prilike će vam se ukazati, ali ako ništa drugo, barem na trenutak zaboravite na svoju prirodu kritiziranja. Usudite se pogledati što je iza granica koje ste si postavili. Ljubav je samo korak dalje, iza zidova iza kojih se skrivate, kada se radi o osjećajima.

 

Mars vas inspirira, daje vam više hrabrosti, pomaže da pomaknete te granice i da eksperimentirate sa svojom seksualnosti i intimnosti na drugačiji načine nego do sada.

Ako članovi vaše obitelji ne prihvaćaju voljenu osobu koju ste izabrali, imajte strpljenja s njima i nemojte ništa pokušati nametnuti!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2