DNEVNI HOROSKOP za 14. maj: Blizanci na životnoj raskrsnici, Raka će iznenaditi poziv iz prošlosti, Vodoliji stižu loše vesti…

DNEVNI HOROSKOP za 14. maj: Blizanci na životnoj raskrsnici, Raka će iznenaditi poziv iz prošlosti, Vodoliji stižu loše vesti…

13. svibnja 2019. 0 By Admin 1

Vaga

Neiskrenost u vašem okruženju postaje nepodnošljiva. Ne svaljujte krivicu na druge ljude jer oni vas lažu samo onoliko koliko vi želite da budete prevareni. Razmislite, možda ste svojim stavovima nekoga primorali na takve poteze.

 

 

Škorpija

Vaš odnos prema obavezama izgleda previše opušten. Obavljajte posao odgovornije i bez suvišne priče. Retko ko zna da je vaša šaljivost, ustvari, odbrambeni mehanizam, jer ne umete na drugi način da sakrijete strahove i tenziju.

 

 

Strelac

Dan je obeležen promenama na emotivnom planu. Verovatno je uzrok svemu bezazlena rasprava koja je prerasla u svađu. Voljena osoba je, u ovom trenutku, upornija od vas pa je savet da se na vreme povučete i strpljivo sačekate svojih pet minuta.

 

 

Jarac

Prihvatate nove poslovne obaveze koje do sada niste imali prilike da obavljate. Imate priliku da sarađujete sa ljudima kojima je je vaš način rada možda previše konzervativan. Ako istrajete u svojim namerama, sledi vam nagrada za uloženi trud.

 

 

Vodolija

Zabrinula vas je nepovoljna vest iz inostranstva. Ne skačite na prvu loptu, već prihvatite kompromis jer će vam se isplatiti. S voljenom osobom budite strpljivi i ne insistirajte na svojim stavovima, naročito ako ona povede ozbiljan razgovor.

 

 

Ribe

Nemate racionalno objašnjenje zbog čega ste propustili poslovnu ponudu koja vam je sada promakla. U vezi s tim vas očekuje razgovor u kome vam neće biti prijatno. Dobićete novu šansu ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje.

Stranice: 1 2