DNEVNI HOROSKOP za 14. maj: Devica između ljubavi i mržnje, Škorpija okreće novi list, Lav krši pravila…

DNEVNI HOROSKOP za 14. maj: Devica između ljubavi i mržnje, Škorpija okreće novi list, Lav krši pravila…

13. svibnja 2019. Off By Admin 1

OVAN

Ljubav Kreativno se igrate i zabavljate u dvoje. Ne dopustite da nekoliko svadljivih trenutaka sve pokvari. Tražite međusobne sličnosti, a ne razlike.

Posao Pokušavate motivirati određene ljude za zajedničke projekte, ali ne ide vam sve po planu i programu. Na kraju ćete se odlučiti za solo akciju.

Zdravlje U posljednje vrijeme često djelujete eksplozivno. Kada se raspametite, teško se vraćate u normalu. Ovna je najbolje ne izazivati.

 

 

BIK

Ljubav Zatvorena ste knjiga. Ne ide vam se nigdje i niste za ništa. Ako ona(a) slučajno poželi izaći negdje bez vas, istog trena ćete se razbuditi.

Posao Više ne razlikujete neradne od radnih dana, jer ste stalno u punom pogonu. Previše razmišljate o financijama, a premalo o svemu drugome.

Zdravlje Nešto vas probada u leđima, ali niste sigurni što i zašto. Ako ništa ne poduzmete, situacija će se pogoršati, i dodatno ćete se ukliještiti.

 

 

BLIZANCI

Ljubav Planetarni utjecaji daju poticaj vašoj nametljivoj samopromociji. Možda krenete u novi osvajački pohod. Netko će vas početi izbjegavati.

Posao Pružaju vam se dobre poslovne prilike, ali nemate previše vremena za posao, jer ljubavna zbivanja traže od vas kontinuiranu angažiranost.

Zdravlje Ništa vas ne boli, ali ste emocionalno izgubljeni. Ako želite sebi dobro, stišajte osjećaje. Pretjerujete s opsesijama. Živite vrlo stresno.

 

 

RAK

Ljubav Savršenstvo u ovom i ovakvom svijetu ne postoji, a vi ga uporno tražite. Ostaje vam da njega ili nju prihvatite s manama, ili da odustanete.

Posao U poslovnom i financijskom kontekstu življenja, nemate velikog razloga za pritužbe. Pred vama je važan dogovor za novi poslovni projekt.

Zdravlje Vaše zdravlje je stabilno i uravnoteženo, iako vam se pričinjavaju raznorazni simptomi. Izbjegavajte društvo prijetvornih i nemoralnih ljudi.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3