DNEVNI HOROSKOP za 14. maj: Devica između ljubavi i mržnje, Škorpija okreće novi list, Lav krši pravila…

DNEVNI HOROSKOP za 14. maj: Devica između ljubavi i mržnje, Škorpija okreće novi list, Lav krši pravila…

13. svibnja 2019. 0 By Admin 1

LAV

Ljubav Neki među vama ne drže do vjernosti. Igrate se s tuđim emocijama i mislite da ne činite ništa strašno. Neizbježne su vam incidentne situacije.

Posao Pogrešna poslovna politika vodi vas u slijepu ulicu. Prije nego što prokockate preostali novac, sjetite se svih onih koji o vama financijski ovise.

Zdravlje Vaši se snovi ne ispunjavaju, i zbog toga ste silno nezadovoljni. Opsjednuti ste neostvarivim stvarima. Morate pronaći izlaz iz konfuzije.

 

 

DEVICA

Ljubav S vama je teško izaći na kraj. Ako volite, zaljubljeni ste fatalno. Ako (više) ne volite, onda osvetoljubivo mrzite. Sami sebe potkopavate!

Posao Posao vas previše ne zanima. Na pameti su vam ljubavne intrige i manipulacije. Možda sami upadnete u zamku koju ste postavili za druge.

Zdravlje Kroz život vas vode destruktivni nagoni. Širite uokolo konfliktne vibracije. Ne poštujete sebe, a ni druge ljude. Duboko ste zaglibili u mulj.

 

 

VAGA

Ljubav Lako previdite važne događaje, jer žudite za čudesnim stvarima. Vaš ljubavni preobražaj je u tijeku. U postupnom ste procesu sazrijevanja.

Posao Problemi na koje nailazite, dodatno jačaju vašu vjeru u vlastiti poslovni uspjeh. Prije ili kasnije, oživjeti ćete se iz pepela poput feniksa!

Zdravlje Pokazujete se u krasnom izdanju. Nitko ne vidi vašu nesigurnost i sumnjičavost. Važno je da se iskreno i hrabro suočite s frustracijama.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav Posljedice nedavnog ljubavnog zemljotresa i dalje vas prate. Ako ste iz vaše tužne priče nešto naučili, više nećete ponavljati iste pogreške.

Posao Pronašli ste novi posao. Imate jasnu strategiju budućeg razvoja. Ništa ne prepuštate slučaju, ali ne možete unaprijed posložiti svaki detalj.

Zdravlje Razdražljivi ste i preosjetljivi, i mnogi vas izbjegavaju u širokom luku. Definitivno griješite ako krivite druge ljude za vaše životne probleme.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3