DNEVNI HOROSKOP za 15. maj: Jarac prati svoje želje, Vagu očekuje lep dan, a jedan znak pravi pogrešan korak…

DNEVNI HOROSKOP za 15. maj: Jarac prati svoje želje, Vagu očekuje lep dan, a jedan znak pravi pogrešan korak…

14. svibnja 2019. 0 By Admin 1

STRELAC

Danas biste mogli osetiti neku suprotnost kod drugih, posebno kada su emocije u pitanju. Mogli biste se osetiti ugroženim na neki način. Agresivan stav mogao bi učiniti da se osećate nedostojnim nečije pažnje. Sačekajte miran trenutak, jer pravda i harmonija ne čine vas inferiornim, kao što neko može da vam sugeriše. To su kvaliteti jake osobe, nikako slabe.

 

 

JARAC

Vi ste odlični tokom nekog procesa ili projekta, ali niste baš najbolji na samom startu. Danas je idealan dan da opovrgnete ovu teoriju vezanu za pripadnike vašeg horoskopskog znaka. Zvezde su vam spremile oblje energije da je iskoristite u tom smeru. Zgrabite je i započnite nešto što odavno želite ili ste zaboravili.

 

 

VODOLIJA

Samopoštovanje vam je dosta izraženo danas i osećaćete se pomalo iznad svake situacje tokom dana. Posvetite se projektu koji je delovao da ne ide nikuda do danas. Ukoliko želite da posao bude završen onda ga morate uraditi sami. Nemojte se stideti. Ovo je vreme kada treba čvrsto da stojite na zemlji i iskoristite svoje talente i umeće.

 

 

RIBE

Danas bi moglo doći do izvesne tenzije ili konflikta. Pripremite se da budete blagi u tvrdnjama ili savetima, jer bi u protivnom mogao izbiti pravi rat! Nemojte sve shvatati toliko lično. Razmišljajte o ovim sporovima kao izazovima, koji će vas samo ojačati kada ih prevaziđete. Nemojte biti nezadovoljni jer bežanje nikad ne donosi ništa dobro.

 

horoskopius

Stranice: 1 2 3