DNEVNI HOROSKOP za 15. maj: Vagi neko radi iza leđa, Bik mora prihvatiti promene, Riba slepa od ljubavi…

DNEVNI HOROSKOP za 15. maj: Vagi neko radi iza leđa, Bik mora prihvatiti promene, Riba slepa od ljubavi…

14. svibnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Ljubav Vaše reakcije su prebrze i preoštre. Ne razmišljate o onome što izgovarate. Jedna vaša pogrešna riječ nekome će pokvariti raspoloženje.

Posao Previše ste zapaljivi, nemate mira, zanimaju vas ekscentrične djelatnosti. Usamljenički stavovi stvaraju vam probleme poslovne prirode.

Zdravlje Od drugih očekujete da budu ono što nisu, i upravo to stvara žestoke situacije u vašem bliskom okružju. Izbjegavajte svađe i sukobe.

 

 

BIK

Ljubav Niste previše zainteresirani za svijet oko vas. Ponašate se kao da ste sami sebi dovoljni. Vaša ljubavna situacija daleko je od idealne.

Posao Imate problema s koncentracijom. Čekate da se važne promjene same od sebe dogode. Možda vam se posreći u kladioničarskom poslu.

Zdravlje Uništava vas dosada. U vašem životu ne događa se ništa značajno. Kod vas sve stoji na mjestu, a cijeli svijet se stalno vrti u krug.

 

 

BLIZANCI

Ljubav Hiroviti ste i od vas je svašta za očekivati. Partner(ica) ima brojne prigovore na vaš račun, a vi se pravite da ih ne čujete ili ih ignorirate.

Posao Ne dovršavate projekte. Uzalud trošite vrijeme i energiju. Samokontrola i ustrajnost dobitna je kombinacija za vaš poslovni prosperitet.

Zdravlje Osjećate se rasijano i neartiklulirano. Mir je za vas imaginarni pojam. Potreban vam je kontakt s prirodom. Priroda (provjereno) smiruje.

 

 

RAK

Ljubav Niste sigurni u vlastite vrijednosti i sposobnosti. Sami sebe poništavate. Dopustite sebi nove izazove. Ne plašite se ljubavnog poraza.

Posao Ukopani ste na mjestu. Natrag ne želite, a strahujete od koraka naprijed. Vaša poslovna budućnost ovisi o vašem vrijednom angažmanu.

Zdravlje Netko vam pruža mentalnu i emocionalnu potporu. Vjerojatno je riječ o jednoj starijoj osobi. Sve vam je važniji osjećaj zaštite i zbrinutosti.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3