DNEVNI HOROSKOP za 15. maj: Vagi neko radi iza leđa, Bik mora prihvatiti promene, Riba slepa od ljubavi…

DNEVNI HOROSKOP za 15. maj: Vagi neko radi iza leđa, Bik mora prihvatiti promene, Riba slepa od ljubavi…

14. svibnja 2019. 0 By Admin 1

STRELAC

Ljubav Dajete sebi previše slobode, i vaša nova ljubav ima malo izgleda za opstanak. Idete iz veze u vezu, i pitate se zašto se osjećate bezveze.

Posao Kuda god krenuli, nećete moći izbjeći poslovne pregovore. Veće šanse za malo mira imati ćete ako isključite sve vaše mobilne uređaje

Zdravlje S obzirom na planetarne utjecaje, vjerojatno ćete odsanjati  proročanske snove. Uz pomoć neba, dotaknuti ćete suštinu vlastitog bića.

 

 

JARAC

Ljubav Naporni ste drugim ljudima. Možda to ne primjećujete ili ne želite vidjeti. Netko će vam danas skroz jasno dati do znanja da vas izbjegava.

Posao Uhvatili ste sjajan poslovni ritam, i nemilosrdno rušite prepreke pred sobom. Naći ćete se sami na vrhu, i bit ćete laka meta za napade.

Zdravlje Glavno obilježje vašeg ponašanja je agresija. Izazivate brojne incidente. Ako vas zadesi visoka temperatura, odležati ćete dan u krevetu.

 

 

VODOLIJA

Ljubav Skloni ste osjećajima samosažaljenja. Sami sebe tješite i opravdavate. Samopovlađivanje vam neće pomoći da se vratite u normalu.

Posao Nemate samopouzdanja, i zbog toga trpi vaša kreativnost. Fokusirani ste na destrukciju, i ne vidite pozitivne stvari u sebi i oko vas.

Zdravlje Nestabilni ste u svezi emocija, a i mentalno ste poprilično rasuti. Potreban vam je konstruktivan poticaj za promjenu mišljenja i ponašanja.

 

 

RIBE

Ljubav Imate zanimljiv društveni život. Iznenada ste postali strašno popularni. Možda se zagledate u osobu koja vam uopće ne odgovara.

Posao Vremena se mijenjaju, i više niste isti. Umjesto obrane, krenuli ste u kontranapad. Vaša nova poslovna taktika pokazat će se profitabilnom.

Zdravlje Putujete kroz nebeske sfere ljubavi. Određenu osobu vidite ljepšom i boljom nego što jest. Snovi znaju biti povezani s opasnošću.

 

 

Stranice: 1 2 3