DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 15. maj: Ribe moraju slušati svoje srce, Bik uživa u ljubavi i pažnji, Ovnu neko donosi radost…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 15. maj: Ribe moraju slušati svoje srce, Bik uživa u ljubavi i pažnji, Ovnu neko donosi radost…

14. svibnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Nemojte sedeti skrštenih ruku i čekati da vam partner dođe na vrata. To se sigurno neće dogoditi. Kontaktirajte prijatelje i izađite među ljude. Planete vam danas donose mogućnost da upoznate nekoga ko će vam uneti radost i sreću u ljubavni život. Uživajte!

BIK

Danas će zvezde učiniti da se osećate kao da ste centar sveta. To bi moglo negativno da se odrazi na vaš ljubavni život. Ako ste u vezi, obratite pažnju i na potrebe partnera, a ne samo na svoje lične želje. Ako ste slobodni, postoji mogućnost da nekoga značajnog upoznate u teretani ili na nekim drugim slobodnim aktivnostima.

 

 

BLIZANCI

Da li ste već duže vreme nezadovoljni? Ako ste pokušavali da svoju trenutnu situaciju u ljubavi i vezi dovedete u red, ili ako ste želeli da napravite neke promene, danas je pravi dan za to. Ljubav je nešto što treba da vam ispunjava život, a ne da vam uzima pozitivnu energiju u da vas lomi emotivno i psihički.

 

 

RAK

Trenutni položaj planeta vas postavlja danas u prilično vedro i romantično raspoloženje. Ako ste se pitali da li je osoba koja vam je interesantna vredna truda, danas poslušajte svoje srce. Vi ste po prirodi intuitivni. Ako osetite duboko u sebi da je sve u redu, slobodno se opustite. Budite prirodni i šarmantni.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3