DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 15. maj: Ribe moraju slušati svoje srce, Bik uživa u ljubavi i pažnji, Ovnu neko donosi radost…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 15. maj: Ribe moraju slušati svoje srce, Bik uživa u ljubavi i pažnji, Ovnu neko donosi radost…

14. svibnja 2019. 0 By Admin 1

STRELAC

Ako je strast između vas i vašeg partnera pomalo opala u poslednje vreme, danas je povoljan dan da oživite vašu vezu. Otkrićete da se toplota i emocije kriju u tome da provedete neko vreme radeći zajedno ono što volite. Nemojte biti tvrdoglavi. Opustite se, budite otvoreni i spontani. Očekuje vas divan dan.

 

 

JARAC

Danas ćete blistati na društvenim okupljanjima i zabavama. Ako tražite nekog specijalnog, svojim magnetizmom ćete ga sigurno privući. Upoznaćete nekog interesantnog i otkriti da imate gomilu zajedničkih interesovanja. Danas je vaš srećan dan. Uživajte u njemu.

 

 

VODOLIJA

Umesto da danas sedite i razmišljate o tome kako bi bilo divno da imate toplog, pažljivog i romantičnog partnera, izađite napolje. Idite u noćni klub ili se priključite nekim grupnim aktivnostima. Svojom aktivnošću i entuzijazmom ćete privući nekog interesantnog. Ako ostanete sami i zatvoreni, nećete ništa promeniti.

 

 

RIBE

Zvezde vas danas savetuju da slušate svoje srce umesto što se ustežete, razmišljate o posledicama i brinete o tome šta će drugi ljudi misliti o vama. Ako vam se na poslu neko dopada, nađite suptilan način da mu to stavite do znanja. Na taj način nećete nikoga uvrediti, a postoji mogućnost da shvatite da su emocije obostrane.

 

horoskopius

Stranice: 1 2 3