ŠTA DONOSI JUN: Jarca će pratiti OGROMNA SREĆA, Ovan pred RASKIDOM, a Biku dolaze VATRENI dani koji nose VELIKU LJUBAV…

ŠTA DONOSI JUN: Jarca će pratiti OGROMNA SREĆA, Ovan pred RASKIDOM, a Biku dolaze VATRENI dani koji nose VELIKU LJUBAV…

14. svibnja 2019. 0 By Admin 1

Strelac: Strelčevima će ovaj jun doneti mnogo toga novog što se posla tiče pa zato budite spremni na razna iznenadjenja. Kako pozitivna tako i negativna. Ono što vas može smiriti i dati vam preko potrebnu sigurnost u ovom turbulentnom mesecu je vaš partner. Zato mu posvetite dosta vremena.

 

 

Jarac: Za Jarčeve ovaj mesec jun će biti jedan od najuspešnijih ako ne i najuspešniji ove godine. Kako na poslovnom planu tako i na svim drugim poljima. Bukvalno šta god da započnete ići će vam od ruke. Uživajte u ovom mesecu uspeha.

 

 

Vodolija: Manje nesuglasice sa kolegama na poslu ne bi smele da vas ometaju. Da se zbog toga previše nervirate i da onda zapostavljate svoju porodicu, partnera ili prijatelje. Posvetite svima vreme koje zaslužuju i napunite baterije za predstojeći period.

 

 

Ribe: Ribama će ovaj mesec jun doneti dosta lepih stvari što se posla tiče. Iskoristite ovaj period da napredujete ili podignete svoj posao na viši nivo. U ljubavi bez većih promena, oni koji su u srećnim vezama imaju velike šanse da to i održe. Dok će slobodni morati verovatno da sačekaju sledeći mesec kako bi upoznali novu zanimljivu osobu.

 

 

Izvor: Horoskop za danas

Stranice: 1 2 3