DNEVNI HOROSKOP za 16. maj: Bik saznaje istinu, Škorpiju muči ljubomora, Devica pred raskidom, Ovan šalje ljubavnu poruku…

DNEVNI HOROSKOP za 16. maj: Bik saznaje istinu, Škorpiju muči ljubomora, Devica pred raskidom, Ovan šalje ljubavnu poruku…

15. svibnja 2019. 0 By Admin 1

LAV

Ljubav U potrazi ste za idealnom ljubavnom vezom. Iza vaše strastvene žudnje za savršenstvom, skriva se velika potreba za praktičnim fokusom.

Posao Netko od članova vaše obitelji pomaže vam u poslovnom smislu, i niste zbog toga previše sretni i zadovoljni, jer ono što želite je nezavisnost.

Zdravlje Preosjetljivi ste na vlastito ja. Nitko vas ne smije dotaknuti, jer odmah burno eksplodirate. Bespomoćni ste u svezi vlastitih raspoloženja.

 

 

DEVICA

Ljubav Pogrešno tumačite vlastite osjećaje, i zbunjujete i sebe i partnera ili partnericu. Moguć je prekid odnosa i to zbog krivih procjena i projekcija.

Posao Dobili ste nove radne zadatke koje nikada prije niste obavljali. Ako se pokažete sposobnim i inventivnim, iznenaditi će vas opipljiva nagrada.

Zdravlje Planeti vas vole, ali vi ne djelujete konstruktivno. Kod mlađih astroloških Djevica, izgledni su probavni problemi. Pazite što konzumirate.

 

 

VAGA

Ljubav Idealizirate partnera ili partnericu i vašu vezu u cjelini.  Vidite ono što ne postoji u stvarnosti. Uz malo više realizma djelovati ćete mudrije.

Posao Više se ne nadate da možete nešto promijeniti u svezi posla. Iznenadni i neočekivani događaji uvjerit će vas u mogućnost preobražaja.

Zdravlje Zaboljeti će vas glava, i to u večernjim satima. Dobit ćete kontradiktorne informacije o jednoj bitnoj stvari, i to će vas jako uznemiriti.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav Nekontrolirano maštate. Opterećujete partnera ili partnericu s čudnim pitanjima. Postali ste jako ljubomorni, ali to ne želite sebi priznati.

Posao Stvari se događaju, ali ne lako i brzo. Vaša uporna kuknjava za novcima mnogima već ide na živce. Niste zadovoljni, jer ste nezahvalni.

Zdravlje Izmišljate zdravstvene probleme i nadate se odlasku na bolovanje. Vaša strategija ovaj put neće proći. Niste dovoljno uvjerljivi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3