DNEVNI HOROSKOP za 16. maj: Bik u dilemi, Raku stiže iznenađenje, Strelac ne sluša srce, Devicu očekuje uspeh…

DNEVNI HOROSKOP za 16. maj: Bik u dilemi, Raku stiže iznenađenje, Strelac ne sluša srce, Devicu očekuje uspeh…

15. svibnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Danas biste mogli biti malo uznemireni. Vaši unutrašnji instinkti su blagi u stalnoj želji da pomognete drugima, ali ne možete pomoći nekom ko ne želi da mu se pomogne. Naprotiv, neko će želeti da bude iznad vas ili vas natera da uradite nešto što ne želite. Da, vrlo je teško u isto vreme biti dobar prema drugima i sebi!

 

 

BIK

Iritantno je kada uvidite da su neki sitni problemi iz prošlosti ostali ne rešeni. Danas ćete imati snage i hrabrosti da se suočite sa njima. Najbolje će biti da ih preispitate i uvidite da li su vredni vaše pažnje onoliko koliko mislite. Možda vaš partner može da vam pomogne u tome.

BLIZANCI

Nastavite polako i studiozno. Moguće je da ćete danas poželeti da sve pozavršavate odjednom. Međutim, danas je dan kada treba da uspostavite prioritete. Budite oprezni sa svime što vas uznemirava i ometa. Imate sjajnu želju da doživite neobična iskustva. Dajte sebi vremena da ih u potpunosti okusite.

 

 

RAK

Na momenat ćete osetiti kako vaš profesionalni život polako ubrzava. Možda se neki projekti razvijaju brže nego što ste mislili. Ali i oni trebaju vašu konotrolu. Danas biste trebali uvideti jasnije šta ste postigli do sada. Moguće je da ćete se iznenaditi.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3