DNEVNI HOROSKOP za 17. maj: Blizance prati srećna zvezda, Bik na raskrsnici, Vodolija u novoj avanturi…

DNEVNI HOROSKOP za 17. maj: Blizance prati srećna zvezda, Bik na raskrsnici, Vodolija u novoj avanturi…

16. svibnja 2019. 0 By Admin 1

LAV

Danas ćete biti prava atrakcija, posebno kada vaše emocije budu u pitanju. Moguće je da ćete uvideti kako neko iz vašeg okruženja želi da kontroliše vaš život ili nametne svoja načela. Možda žele da vam na taj način ukažu da treba da uradite nešto? Ne dozvolite da manipulišu sa vama. Stanite za sebe i svoja ubeđenja i budite jaki.

 

 

DEVICA

Danas biste mogli uraditi neku dobru stvar za sebe: počnite već jednom da pričate i govorite ono što vas muči ili vam je na umu. Upuštanje u jednu diskusiju pomoglo bi vam da proširite svoj uticaj na određenu grupu ljudi. Vi pokušavate da rešite sve probleme sveta na svoj način, ali jednom biste mogli zastati i razmisiti o drugim pogledima i načinima.

 

VAGA

Današnja energija biće poprilično transformišuća za vas. Vetar će vam duvati u leđa, a pred vama će biti sasvim nove mogućnosti po pitanju nečega što želite da postignete. Vreme je da napravite neophodne promene u svom životu. Počnite od svog stava! Prihvatite razlike sa sasvim novom perspektivom. Razne opcije mogu vam pomoći da bolje razumete i rešite određenu situaciju.

 

 

ŠKORPIJA

Pokušajte da ne odmeravate i analizirate apsolutno sve u životu. U stanju ste da situaciju razložite na najsitnije detalje toliko, da od nje na kraju ne ostane ništa! Sučite se sa celinom i tako gledajte na izazove. Posvetite se mentalnim i emotivnim problemima. Nemojte i njih secirati! To će vam samo stvoriti više problema nego na početku.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3