DNEVNI HOROSKOP za 17. maj: Blizance prati srećna zvezda, Bik na raskrsnici, Vodolija u novoj avanturi…

DNEVNI HOROSKOP za 17. maj: Blizance prati srećna zvezda, Bik na raskrsnici, Vodolija u novoj avanturi…

16. svibnja 2019. 0 By Admin 1

STRELAC

Kako je vaš zadatak za danas da održavate balans, zapamtite da je ključna stvar i da se zabavite. Sreća je veoma btina stavka kosmičke ravnoteže, posebno danas. Kako budete nepobedivi u određenim situacijama, to ćete se lakše nositi sa njima. Osmeh će vam otvoriti sva vrata.

 

 

JARAC

Nemojte danas reagovati previše emotivno u jednoj situaciji. Osetićete da vam emocije splašnjavaju, ali ako se držite zacrtanog plana i pokušate da sve obavite na vreme, balans će se ponovo uspostaviti. Popričajte sa prijateljem kako biste se pripremili za svoje emotivno putovanje.

 

 

VODOLIJA

Pred vama je sjajan dan. Lako ćete osetiti snažnu energiju koja vas obuzima u najpozitivnijem smislu. Ljudi oko vas shvatiće jačinu i snagu vaše mudrosti i prikloniti vam se. Imajte samopouzdanja i budite pozitivni. Vaš avanturistički duh je spreman, te krenite!

RIBE

Vaš uravnotežen i stabilan tempo obično odnosi pobedu u svakoj trci, ali danas ćete možda morati pribeći nekim prečicama. Iskoristite priliku koja će vam se pojaviti odjednom, ali nemojte se osećati obaveznim da se obavežete na bilo šta, još uvek. Iskoristite svoju priliku i vidite gde će vas sreća odvesti.

 

horoskopius

Stranice: 1 2 3