DNEVNI HOROSKOP za 17. maj: Rak skriva osećanja, Vodoliju čeka savršen dan, Bik upoznaje novu ljubav…

DNEVNI HOROSKOP za 17. maj: Rak skriva osećanja, Vodoliju čeka savršen dan, Bik upoznaje novu ljubav…

16. svibnja 2019. 0 By Admin 1

LAV

Ljubav Nenametljivi ste i neprimjetni, i ta uloga vam trenutno savršeno odgovara. Popularnost vam stvara smetnje i probleme u ljubavnom životu.

Posao Uz slabu volju i raspršenu energiju teško ispunjavate preuzete obveze. Složena situacija natjerati će vas da se koncentrirate na posao.

Zdravlje Vaš imunitet se urušio, i generalno ste prehlađeni. Uvijek vam se u svibnju dogodi pad energije. Na sreću, sve će se pokazati  brzoprolaznim.

 

 

DEVICA

Ljubav Niste u dobrim odnosima sa sobom samima. Nesvjesno potencirate destrukciju. Trošite vrijeme na pogrešne ljude i na svoju štetu.

Posao Ne ide vam sve po planu i programu. Brzo gubite živce i strpljenje. Opet se obrušavate na nedužne suradnike koji vam baš ništa nisu krivi.

Zdravlje Povratak pesimizmu je ono što najmanje trebate. Sumnjate u sve i svakoga. Slobodno potražite u sebi izgubljeni centar za ravnotežu.

 

 

VAGA

Ljubav Deficitarni ste u pogledu svijesti o vlastitoj odgovornosti. Djelujete  nezavisno, a niste sami na svijetu. On(a) sve teže podnosi vašu dezintegraciju.

Posao U poslovnom smislu i kontekstu življenja, ne događa vam se ništa preznačajno. Dosađujete se na radnom mjestu, i ne želite ništa mijenjati.

Zdravlje Nemate inspiracije. Snovi vam ništa ne govore. Bolujete od tugaljivosti. Čekate da vas netko ili nešto trgne i pokrene iz letargije.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav Imate sve predispozicije za sretan ljubavni život, ali i dalje niste zadovoljni. Kada je sve previše mirno i skladno, vi se počinjete dosađivati.

Posao Stalno nešto novo planirate, i po entuzijazmu ste prvi u cijelom Zodijaku. Ne završavate započeto, i zbog toga se (još) niste obogatili.

Zdravlje Netko će vam održati jako važnu životnu lekciju, uslijed koje ćete se osjećati posramljeno. Iskrenost i pravednost nemaju alternativu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3