DNEVNI HOROSKOP za 17. maj: Rak skriva osećanja, Vodoliju čeka savršen dan, Bik upoznaje novu ljubav…

DNEVNI HOROSKOP za 17. maj: Rak skriva osećanja, Vodoliju čeka savršen dan, Bik upoznaje novu ljubav…

16. svibnja 2019. 0 By Admin 1

STRELAC

Ljubav U vašu ljubavnu vezu petljaju se nepozvani gosti. Nemate straha od konkurencije, i cijelu priču naivno tumačite prijateljskom podrškom.

Posao Vaša nesigurnost u svezi posla i dalje raste. Razočarali ste se u osobe u koje ste imali povjerenje. I vaše je ponašanje problematično!

Zdravlje Nemir i tjeskoba glavna su obilježja vašeg ponašanja. Previše ste skloni destruktivnim mislima i emocijama. Molite se za kozmičko vodstvo.

 

 

JARAC

Ljubav Želite promjene, ali ništa ne činite da do promjena dođe. Ljubav morate zaslužiti, nema drugog puta. Važno je da ste dobri i velikodušni.

Posao Cijeli dan ćete ispravljati financijske pogreške. Ono što niste odradili točno na vrijeme, sada morate dodatnim naporima ispravljati.

Zdravlje Mnogo toga vam nije po volji. Nedostaje vam slobodno vrijeme koje biste posvetili samo sebi. Potrebna vam je pretvorba svakodnevlja.

 

 

VODOLIJA

Ljubav Funkcionirate bez pogreške. On ili ona više nema nikakvih prigovora na vaš račun. Sustižu vas samo pohvale. Sjajite od zadovoljstva.

Posao Odgovorno obavljate sve vaše radne zadatke, i stalno se dodatno usavršavate. U bliskoj budućnosti zagarantiran vam je (naj)viši položaj!

Zdravlje Širite pozitivne vibracije svuda uokolo sebe. Imate volje i vremena u miru saslušati tuđe probleme. Usvojili ste anđeoske osobine.

 

 

RIBE

Ljubav Savršeno se slažete s njim ili s njom, i ne možete se tome načuditi. Planeti su se okrenuli u vašu korist. Uživate život punim plućima.

Posao Nije baš sve tako crno kako ste mislili da jest. Došlo je do velike promjene u vašem mentalnom sklopu, i sada točno znate što (ne) želite.

Zdravlje Vaša psihofizička situacija se popravlja. Iznenada su nestale sve vaše boli i patnje. Nema smisla živjeti u prošlosti. Sada ste sve što jeste.

 

net.hr

Stranice: 1 2 3