DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 17. maj: Rak uživa u novoj ljubavi, Devica ima suparnika, Bikovi pazite na reči…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 17. maj: Rak uživa u novoj ljubavi, Devica ima suparnika, Bikovi pazite na reči…

16. svibnja 2019. 0 By Admin 1

LAV

Suptilnost i tiština vas danas neće odvesti nigde, naročito ako želite da privučete nakoga ko vam se dopada. Energija vas ohrabruje da obučete svetlu odeću, navučete ljubazan osmeh i budete glasni i jasni. Što otvoreniji, iskreniji i topliji budete, imaćete više uspeha.

 

 

DEVICA

Vodite računa o konkurenciji koja će vam se danas umešati u ljubavni život. Neko će baciti oko na vašeg partnera ili osobu koja vam se dopada. Ukoliko se to dogodi, nemojte na grub i agresivan način rešavati bilo šta. Najbolje je da budete fini i nežni i tako pridobijete ono što volite. U vama postoji šarm kom malo ko može da odoli. Ne plašite se!

 

 

VAGA

Danas ćete se zapitati o motivima zbog kojih ste u vezi sa trenutnim partnerom i to ne zbog toga što imate probleme, već naprotiv, zbog toga što ste se uspavali i imate osećaj kao da vaša veza ne vodi nikuda. Razmislite još jednom i pokušajte malo bolje da razumete svog partnera i njegove probleme. Za uspešnu vezu potrebno je da se obe strane jednako trude i predaju jedno drugom.

 

 

ŠKORPIJA

Ukoliko ste bili malo posesivni u poslednje vreme, očekujte da će vaš partner reagovati na ovu vašu osobinu, tako što će se povući i tražiti više prostora. Pustite ga da obavlja svoje aktivnosti i posvetite se sebi. Što više budete insistirali, samo ćete ga više odbiti od sebe. Dajte mu malo vremena da vas se zaželi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3