HOROSKOP ZA VIKEND: Vagu čeka prelepo iznenađenje, Škorpiji slomljeno srce, Rak živi u oblacima, Jarac u susretu sa BIVŠIM…

HOROSKOP ZA VIKEND: Vagu čeka prelepo iznenađenje, Škorpiji slomljeno srce, Rak živi u oblacima, Jarac u susretu sa BIVŠIM…

16. svibnja 2019. Off By Admin 1

Vikend konačno! A evo šta su nam zvezde spremile u njemu!

 

OVAN

Poslovne obaveze se gomilaju i imate utisak da nećete uspeti da se izborite, ali pomoć će stići u trenutku kada je ne budete očekvali. Zato, ni ne pomišljajte na prekovremeni rad ovog vikenda! Sve će se samo rešiti!

 

 

BIK

Usmerite svoju pažnju na neke prijatne događaje i ne opterećujte se negativnim stvarima na koje ne možete da utičete.

 

 

BLIZANCI

Zamerate partneru i prebacujete bez razloga, ne opterećujte se toliko malim stvarima, ne može sve da bude kako vi zamislite.

 

 

RAK

Imate nerealna očekivanja kada je ljubav u pitanju. Niko ne može da ispuni vaše visoke kriterjume i vi se tešite da vam je bolje bez njih, ali da li je?

 

 

LAV

Srešćete staru simpatiju i to će vas jako usrećiti, ali morate da shvatite da se ljudi menjaju i da ćete imati utisak kao da upoznajete potpuno drugačiju osobu. Ipak, to ne znači da nije vreme za druženje, a ko zna – možda i za novu ljubav!

 

 

DEVICA

Vaš partner tačno zna šta želi da ostvari, dok se vi premišljate. Nemojte da to utiče na vašu vezu, pokušajte da izbalansirate između ove dve krajnosti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3